28. tammikuuta 2011

Neulojan inhokit

1. Hukassa olevat tarvikkeet eli puikot, mitat, silmukkamerkit, knitpicksin puikkokiristin ja monet muut karkuteillä viihtyvät tavarat. Toisia ei ole näkynyt puoleen vuoteenkaan, lienevät lomilla?

2. Kiristyvä ja kipeytyvä niskanseutu, vihlova olkapää, kipunoiva selkä ja särkevät sormet. Päänsärky ja migreeni joka näitä yleensä seuraa kuin makkarankipeä ajokoira.

3. Aivan liian pienikokoiset kaavakuvat ja pikkiriikkinen teksti. Lähinäkö huononee ja kohta pitää hankkia kait kaulaan ripustettava suurennuslasi jotta näkee kaaviot kunnolla. Mistä päästäänkin kohtaan neljä,

4. Kaaviot jotka eivät suostu suurenemaan sievästi printterissäni tahi vaihtoehtoisesti kaaviot jotka eivät tulostu nätisti mustavalkoisina. Hiiteen koko printteri.


Täst ei tuu mitään *rkle


mikäs sitten vielä ärsyttää...

5. Liian ohuet sukkalangat, sukkalangat jotka eivät kestä konepesua tai ovat hiostavaa materiaalia.

6. Huonolaatuiset kotimaiset langat jotka kauhtuvat, nyppyyntyvät ja jopa huopuvat alta aikayksikön. OLEN HUOVUTTANUT 7VELJESTÄ OLEVAT SUKAT KONEPESUSSA. Ei pitäisi olla mahdollista, ikinä.

7. Ihanan näköiset langat jotka ovat käytössä sopimattomia. Niinkuin eräskin ihana kaulahuivi artesano hummingbirdistä joka kutittaa niin ettei mitään rajaa. Tai pehmeä rheumawolle joka nyppyyntyy käsineissä ja likaantuu nuhruiseksi. Eikä edes lämmitä vaikka pitäisi.

8. En tiedä pitäisikö tämä listata mutta menee nyt kuitenkin: tunkeilevat lankakauppiaat joilla ei ole hajuakaan mistään. Ei uutuusväreistä, langan käyttäytymisestä neuleena, oikeasta hintatasosta tai siitä haluavatko kaikki asiakkaat olla juuri sinun parhaita kavereitasi.

9. Mohairlangat. Älä osta mohairia vaikka se kuinka houkuttelee näennäisellä pehmeydellään ja upeilla väreillä. Pölyävää kamaa joka yskittää. Kuten myös luonnonvillat joissa heinää seassa ja muutamat muut pölypesäkkeet.

10. Kesäneulelehdet. Ei se ole mikään kesä jos tarvii neuleita. Kesällä on 25-35 astetta lämmintä ja kukaan ei edes koske puikkoihin silloin. Amen.

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Hih, kaiken muun allekirjotan, mut en tota viimistä. Tää neuloo kesäkuumallakin ja mitäpäs muuta kuin sitä nyppyntyvää kotimaista. Ainakin viime kesänä. =)

Marjukka kirjoitti...

Tohon 8. kohtaan on pakko kommentoida että taidetaan käydä samassa kaupassa ;D