27. syyskuuta 2010

Aivan mahottoman upeaa päivää!

Menin metsään nuorimman poikani kanssa tarkoituksena löytää suppilovahveroita. Löysimmekin puolitoista ämpärillistä tatteja:

Tässä paistuu puolet peratuista tateista, joukossa oli aivan upeita herkkutattejakin.
Tämä yksilö oli aivan erityisen kookas, sormet eivät mene tuon varren ympäri *krhm*
Suppilovahveroita täytyy mennä etsimään muualta, tuossa metsässä ei niitä juuri ollut.
Tänä aamuna oli vain 5 astetta lämmintä joten sieniretkellä varustauduimme villapipoin ja käsinein. Tytärkin sain omat kämmekkäänsä viime viikolla, lanka itsevärjäämääni floricaa.

Baby and I went to forest to pick some mushrooms. We found one and a half buckets of boletes. It was only five degrees celsius and some beanies and wristwarmers come in use.

3 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Rupesin kanssa tekemään kämmekkäitä, sillä ne ovat tosi kätevät esim. koiraa ulkoiluttaessa. Noissa sun tekemissä on ihanan pitkät varret.

Sartsa kirjoitti...

Minun on varmaan raahattava naapurin mies sienimettään kanssani, kun en koskaan löyä noita suppilovahveroita. Niitä siis on jo? Luulin, et niitä tulee ku on vähä pakkasia? Tai onhan niitä jo vähä ollukkin.
Mistä löysit maiharit? Onkohan siellä vetoketjullisia malleja, kun en jaksais nauhojen kanssa temppuilla. Mul on ollu semmoset, mis on molemmat. Töissä joutuu riisumaan kengät niin monta kertaa päivän aikana, et ne pitää olla helpot.
Kivoja pikkuotuksia! :D

Sandra kirjoitti...

I would NEVER dare to pick the mushroom - I am afraid I might pick up poison ones!

I guess those fingerless are on you daughter's hands!