19. syyskuuta 2010

Hiljainen poika?

Jos teen pojalleni pojan niin olenko mummo? Lapsenlapsi siis alla:

Olen ehkä (melkein) ainoa jolle tulee tästä nukesta mieleen Terrance ja Phillip. Meillä oli miehen kanssa hauskaa kun tämä valmistui, välittömästi hän laulaa luikautti hävyttömän viisun. Onneksi hän esiintyy vain iltaisin...

Lähilankakaupan antiikkisista valikoimista löytyi ihonväristä coats lyric lankaa jota tarvitsee ehkä käydä hakemassa vielä muutama kerä varastoon kun ihonväristen lankojen saatavuus on huonoa. Villaisia nukkelankoja löytyi erään paikallisen värjärin valikoimasta, kyselkää ihonvärisiä suoraan Miirmalta jos joku muu vastaavaa kaipaa.

Tässä keskipojan eli middlesonin kuutti katselee kollegoitaan ravelrystä.

Sampsukan kangashyllyillä lähti vähän mopo käsistä eikä tässä ole edes kaikki mitä ostin, ihana sammakkotrikoo jäi kuvasta puuttumaan.

Kenkäkaupassa onnisti kerrankin, löysin aivan unelmanihanat maiharit talveksi, ja näihin sopivat pitemmät villasukat ovat puikoilla valmistumassa. Nää kengät ovat pitkäaikaisen unelman täyttymys!

I´ve crocheted even more amigurumis, these can be a real obsession. The boy remainds me of Terrence and Phillip from south park and hubby and me got a good laugh playing with it. I have to make a whole family for my little boy and I found some skin coloured yarn from a local dyer.
Then I did some fabric shopping and found my dream military boots. Now I must go and knit some long socks with these fabulous boots.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hei darling maiharisamis! Mulla on noi kengät mutta vielä pitemmällä varrella. Toimivatten.

Maj kirjoitti...

Kengät on ihanat. Mistä kenkäkaupasta löysit?

Maj kirjoitti...

Kengät on ihanat. Mistä kenkäkaupasta löysit?

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä? Mun pitkäaikaishaaveena on ollut myös punaiset maiharit ja löysin jo kaupankin joka niitä myy, mutta en raaskinut vielä viimeksi ostaa kun ostin silloin varrettomat mustat. Noi on ihan mahtavat! Ja ne kankaat tietty kanssa. Mun moposta onneksi löytyi sentään rikkinäinen jarru :)

Minna