10. maaliskuuta 2010

Kevät mielessä, vesi pihassa

Kauhulla odottelen millainen tulva meillä on pihassa kun nuo kaikki lumet sulavat, meillä kun piha viettää lähinnä juuri rakennusten väliin josta kaikki kulkevat autoin ja jaloin ja vesi poistuu vain kahdesta kapeasta kohdasta. Suksisauvat kannattaa pitää näkyvillä niin voipi sitten koitella veden syvyyttä niillä. Ja tontin vierellä kulkee suuri oja jossa on parina keväänä ollut vettä kolmen metrin leveydeltä ja virtaus kovaa, toivottavasti se ei päätä tulvia*sormet ja varpaat ristissä*

Kahtena kuukautena olen pitänyt kirjaa langankulutuksesta ja tammikuussa kului yli 800 g ja helmikuussa yli 500 g. Yli viidensadan gramman kuukausikulutuksella lankavarastoni on käytetty seitsemässä vuodessa. *kauhistelee* Pitää varmaan kyllä vierailla lankaostoksilla, tuollainen visio on pelottava.

Kevät tulee kun kerran olen tämän kesätopinkin jo saanut valmiiksi. Aloitettu jo vuonna 2007!


Kevään merkkejä on nähty; asfaltit alkavat paljastua jään alta, kaasujalat muuttuvat painaviksi, joutsenia lentelee ilmassa ja pajunkissat kurkistelevat varovasti oksistaan. Aurinko paistaa kirkkaasti ja minua alkaa ompelututtaa (vai ompeluttaa?). Ebaysta on tulossa muutamia metrejä trikoita, siellä kangas on noin puolet halvempaa kuin Suomessa ja lähiseudun kangaskauppoihin on suoritettu täsmäisku. Ensikerralla ehkä nähdään jotain tuotoksia.

I´ve knitted a summertop which has waited from 2007 to get finished. The weather has turned springlike (I´m not sure if it´s a word) windy, +0, and very sunny, we saw swans flying by yesterday. I feel like sewing and next time we see some finished things.

2 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

love the top!
Winter came back here - snow to our noses!

Pampuliina kirjoitti...

Kaunis!