28. maaliskuuta 2010

Sisämaan pikku järviä

Tällä hetkellä pihassa on 25 senttiä syvä järvi, ojitettu on mutta ne eivät tällä hetkellä vielä vedä mihinkään. Veljeni ehdotti että laitan muovisorsia järveen ja odottelen saalista pääsiäispöytään. Viereinen "joki" ei vielä aamulla virrannut, luulisin siinä tänään alkavan jotain tapahtumaan kun koko päivän sataa.
Sitten vähän niitä ompeluksia:

Kettu ja karhu joustofroteesta 80 cm paita (tämä kangas on superihanaa)
Myllymuksujen joustofroteesta ja tirsokkaan pallocollegesta 80 cm housuja, ottobren mainiolla kaavalla.
Parit haalarit ja kyllä, meillä pidetään pojalla pinkkejä tähtihaalareita.

Bambutrikoinen kangas myllymuksuilta, kaava paitaan ottobresta (en juuri muiden lehtien lastenvaatekaavoja käytäkään)


Nämä kaikki ovat meillä uusia lempivaatteita ja näitä on vielä lisääkin mutta kuten voi arvata niin lempivaatteet ovat pyykissä ja pyykkiä on viiden hengen perheessä paljon!

Isommille on valmistunut kalsareita ja yöpukuja ja itsellekin on tulossa tikkitakki ja tunika sekä kietaisumekko, huutonetistä on tullut kangasta, ebaysta on tullut kangasta ja tapiokin lähetti vähän lankoja joten täällä pitää kiirettä niiden kanssa.

Puikoilla on pellavatunikaa, kesäboleroa ja sukkia, lallukalle pitäisi neuloa pipoja ja lapasia ja itsellekin pitäisi jokin kiva keväthattu kutaista. Pantoja dropsin ohjeella on valmistunut kaksi ja kolmas on puikoilla, nämä on nopeita tehdä kun päivässä neuloo kaksikin.Pantaan menee alle 40 g seiskaveikan paksuista lankaa, näihin saa pienetkin keränloput käytettyä.

I have been very busy sewing like a maniac and knitting new clothes since the old ones are not fitting any more. And as you can see we have our own little lake on our yard! Waiting for ducks to come to our easter dinner....

2 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

busy as a bee!

Pirena kirjoitti...

Kauniita lastenvaatteita, kyllä pienten kelpaa.