4. helmikuuta 2008

Pienten jalkojen vipellystä / Pittypats

Matti ja Urho olivat vähän ihmeissään kun emäntä kantaa kotiin tämmöisiä herkkupaloja joita ei sitten saa syödä ollenkaan:

Pikkuiset gerbiilityttöset tulivat meille lauantaina, nimetkin on vielä mietinnässä. Toinen on punasilmäinen ja tuollainen kullanruskea ja toinen on meleerattu ruskeanharmaa, nämä varmaan vielä vähän muuttavat turkkiaan kun ovat alle kaksikuisia. Ja kuvitelkaa miten hankala on kuvata tuollaisia pieniä ikiliikkujia! Viuh!
Laskiassunnuntaina reippailin rukin kanssa ja sain aikaiseksi ihanaa lankaa. Villan hankin ennen joulua juulilta.
Otin myös särkää harvista ja kokeilin reaktiovärejä. Täysin poikkitieteellisin värjäysmetodein sain aikaan ainakin värikästä villaa joiden toivoisin kuivuvan tositosipian että pääsisin koittamaan millaista lankaa näistä tulee. Värjäsin myös muoriskan diilaamia luonnonvalkoisia opaleja sinililakirjavaksi, niistä kuvaa kun saan ne sievästi vyyhdille.
Kesällä värjäytin seiskaveikkaa indigolla ja liukuvärjätystä vyyhdestä tuli Stella's hat. Malli on todella kiva, suosittelen kokeilemaan.
We got two gerbils in saturday, the´re so cute and fast, imagine how hard is to take pictures of them. Our cat and dog wonder why I bought little mice and they´re not allowed to eat them.

On sunday I spinned some lovely yarn and did some dyeing with reactive colours. Hurry, dry fast, I wan´t to know what those look like when spinned.

I found a nice hat pattern in ravelry, Stella's hat. Very easy pattern and nice looking, too. The yarn is indigodyed aran weight wool.

Ei kommentteja: