9. helmikuuta 2008

Koijärvi-sukat


Koijärvi-liike perustettiin vuonna 1979. Monella on muistikuvia silloisista tapahtumista, itse olin siihen aikaan parivuotias enkä tapahtumista mitään muista. Googlaamalla kuvahaussa 1979 löytyy luokkakuvia joista näkee aikakauden muotivärejä, niihin tunnelmiin sopii myös tämä sukanalku.

Ja te jotka etsitte alituiseen uusia pukeutumisideoita, selatkaa kuvat huolellisesti läpi. Muut voivat tyytyä muistelemaan miltä se nykyisiä verkkareita karkeampi materiaali tuntui ja miten sähköisiä silloiset pese-ja-pidä akryylipuserot olivat. Tukka nousee vieläkin kattoon kun ajattelee niitä.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hetkeksi jo hämmennyin, sillä olen aikanaan käynyt Korpijärven ala-astetta. Tämä Korpijärvi ei tosin ole sama kun sinun postaama, vaikka samalla puolella Suomea onkin. Kylä jossain pienenä asuin ei ole Korpijärvi nimeltään vaikka koulun nimi niin antaisi olettaa. Tosin kuvat voisi hyvin olla vanhalta koulultani, samanlaisia kyläkouluja molemmat, kuten itse kylätkin. :)

ekmamma kirjoitti...

Myöhäinen tervehdys tai sitten aikainen!
Jotain kautta eksyin sivullesi ja huomasin otsikon Koijärvi sukat. Tuli nuoruusmuisto vaatemaailmasta mieleen. Olin vuonna 1979 teini-iässä (vuosimallini -66). Sanoimme silloin semmoisia kamalan värisiä, kuvioituja ja täysiä tekokuitumiestensukkia Koijärvi sukiksi. Mistä lie nimi tullut.