9. maaliskuuta 2007

Favorite Socks ja Lace Style

Favorite Socks kirjaan on koottu 25 kpl Interweave Knits-lehdessä olleita sukkaohjeita, joukossa on enemmistönä sellaisia sukkia joita en ollut ennen nähnyt mutta en ole IK:ta lukenutkaan kuin vasta muutaman vuoden. Kuitenkin ajattelin että yksi varmasti tuleva kirja on parempi kuin kymmenen huonosti tulevaa lehteä ja ovathan sitten samoissa kansissa kaikki. Kirja on kierresidottu ja kätevän kokoinenkin ja kokonaisuudessaan ansaitsee sanallisen arvion "Ihan kiva".Lace stylen kansikuva saa minut edelleenkin haukkomaan henkeäni, miten tuikitylsästä ja joka paikassa olevasta feather and fan kuviosta on saatu aikaan noin upean näköinen neuletakki. Vihreä takki on kaunis, istuva ja naisellinen, se neulotaan paksusta langasta ja valmistuu nopeasti ja olen varma että se löytyy puikoiltani piakkoin. Pelkästään tuo yksi malli teki minut onnelliseksi siitä että tilasin tuon kirjan mutta onhan siellä toki muutakin kivaa ja ihanaa sisällä. Kokonaisarvioni kirjasta "Pakko saada".Urho ei ole urpo, hän tietää että villa on kaikkein parasta hauvalle.
Here´s my favorites in books Favorite Socks and Lace style, in FS there´s 25 patterns of socks, previously published in interweave knits and I had not seen most of those before. Book is classified "quite nice" IMO.

In lace style I still gasp every time when I see the cardican which is on the cover, you´ve all seen feather and fan pattern everywhere and most are sick and tired of it, BUT that cardigan is fitting and feminine and so beautiful that I must start it soon. There´s also many more nice patterns at the book and my opinion of Lace style is "must have".

The last picture represents our little Urho-dachshund who also knows that nothing beats wool.
2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Blogeissa esiintynyttä toteamusta mukaillen: emäntänsä koira. :-)

katiija kirjoitti...

voi pientä Urhoa ... tietää mitä laatu on ... fiksu koira!!