11. heinäkuuta 2006

Nyt olen tosi tiukilla / It´s really tight now

Elämäni tuntui tasapaksulta, samaa kertoi myös anteeksiantamaton peilini. Tasapaksuuteen on olemassa konsteja, yksi niistä on korsetti. Tiesittekö että hyvästä mittatilauskorsetista saa pulittaa 350e?


Minä tiesin.
Tarvikkeet tähän korsettiin maksoivat alle 40 e, plansetti, spiraaliluut ym. mukaan lukien. Tämä valmistui helteisenä lauantaina, käytettävissä oli pelkät kaavat ilman teko-ohjeita, enkä ole koskaan edes oikeaa korsettia lähemmin tutkinut. Seuraavan teen ihan hiukan eri tavalla ja erikoisemmasta kankaasta, mutta ensimmäiseksi yritykseksi tämä on ihan hyvin onnistunut. Kuvassa oleva nauha on vaihdettu, tuo oli vain pituusmallina ja koekiristystä varten. Eikä korsettia ole edes silitelty, laitan myöhemmin jotain paraatikuvia jossa on vähän muutakin yhteensopivaa asustusta.

Hassua kun toiset rentoutuvat rannalla ja minä vaan ompelen jotain mahdollisimman hankalaa vaatetta melkoisen lämpimässä yläkerrassa. Olen tosin niin omituinen että keitän mehuakin 30 asteen helteellä, mutta silloin nyt on muutenkin niin kuuma ettei pari astetta lisää tunnu enää missään.

Did you know that corsets can cost 350 euros? I knew. Supplies for this costed below 40 euros and it took about an afternoon to make it ready. Other people were relaxing in beach and this loonie just sew and sew. This is just a little preview, I´ll present more pics later.

4 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Hauskan näköinen tuo korsetti. Itse omistan yhden Belle Modesten korsetin. Vaikka mittatilauskorsettien hinta on melko kova, on lopputulos ihan omaa luokkaansa. Suosittelen kaikille nyörittämisestä kiinnostuneille.

Sandra kirjoitti...

Well, you really know the way with your sewing machine!!! I am impressed!

marsu kirjoitti...

Käväsin jo aiemmin kurkkaamassa tuota korsettiasi, en vaan ehtinyt silloin jättää merkkiä käynnistäni.

Tuo on hieno! Miun pitäis ja taas tehdä niitä vaatteita sille dominalle, ja kuten kommentoit - on ne kivoja tehdä, vaihtelua normaaliin ompeluun tosiaan :-D

Aurinkoisia ja lämpimiä hellepäiviä toivotellen, että tarkenee ommella ;-)

Ziina kirjoitti...

mielitty: Belle Modesten korsetti onkin sen "kun tulen miljönääriksi/lottovoittajaksi/karkaan rikkaan playboyn kanssa"-ostoslistan kärjessä, heti mustangin, luksushuvilan ja timanttien jälkeen. Olen vakuuttunut että kun teen itse, lopputulos on parempi kuin jos ostaisin jonkun toisen tekemän edullisen korsetin, niistä kuulee niin huonoa palautetta.

Thanks Sandra!
Marsulle mielenkiintoisia ompeluja luvassa, tulen taas kurkkimaan mitä olet tehnyt:)