8. heinäkuuta 2006

Mentiin Tykkimäkeen/ We went to Tykkimäki

Nälkäisiä kaloja, ilmeisesti karppeja?
Hungry fish.
Varmasti suomen parhaiten harjatut lampaat.
Finlands best brushed sheep ever.

Tykkimäki
, tuo suomen secondhand-huvipuisto, jossa seuraava viihdyke lienee rollaattorirata, on varmasti myös Kouvolan kuumin paikka. Sinne kierrätetään kaikki Linnanmäeltä hylätyt koneet, lasten ranneke maksaa maltaita (17e) verrattuna siihen että alle 120 senttiset eivät pääse kuin muutamaan hassuun laitteeseen. Alle metriset eivät pääse vanhempien seurassa muualle kuin kummitusjunaan. Ja kaiken huippu oli se että terraariovaihdettiin hampurilaisravintolaksi. Oli kuulemma niin kallis pitää. Kuka hemmetti nyt haluaa mennä mieluummin hampurilaisravintolaan kuin terraarioon? *Tähän voi nyt kuvitella kiroilua*
Ensi kesänä mennään ainakin Linnanmäelle tai hemmetti, vaikka Wasalandiaan ennemmin kuin tuonne.

We took the kids to local amusement park. There´s all left-over devices which other amusement parks need no more, tickets were too expencive compaired what rides your kids could use and lack of maintenance appears everywhere, real second-hand park. There were a vivarium but they changed to hamburger-bar. Imagine that! At least the kids liked it, but next year we would like some real counterpart to our money.

3 kommenttia:

ainaoikein kirjoitti...

Suosittelen PowerParkkia Etelä-Pohjanmaalla. Ilmainen sisäänpääsy, kivoja laitteita kaikille ja muuta ällisteltävää yllinkyllin.

Sandra kirjoitti...

you should see our ZOO - poor animals - they are starving!

Ziina kirjoitti...

Harmi kun e-pohjanmaa on niin kaukana, toisaalta sitten voisi käydä tuurissakin:)
sandra: free the animals,or adopt them at your home. I can imagine that there is don´t_feed_animals-signs everywhere, and poor animals are showing their ribs.