4. heinäkuuta 2006

For your eyes only

Sandra toivoi vähän parempia kuvia bolerosta:
Sandra, these are for your eyes only :)
Johan on riemu ylimmillään ja kannat katossa kun löytyi näin ihanat kengät (n.11 e alessa). Vieläköhän prismalla olisi näitä, vihreät tai pinkit olis kivat.

Love these shoes, I wonder if I could find another pair in different colour. 11 euros!

Ja tässä siksaksukat joiden langan värjäsin ihan itte.

And zigzagsocks for selfdyed yarn.


Neuletapaamisessa eilen tuli katsottua uutuuslankoja, eivät oikein sykähdyttäneet. Jättiraita oli ainoa jota voisi ostaa ja jenga oli muuten kivaa mutta todella kallista akryylilankaa. Valoville ja valoanna saivat lähinnä migreenintapaisia oireita aikaan (muista:korvausvaatimus novitalle päänsärkylangasta), suosittelen aurinkolaseja lankahyllyn luona liikkuville. Ja turha tulla valittamaan jos teette lapsille pipoja ko.langasta ja kaverit kaikkoavat. Ainon paljonkehuttu uutuusväri petroolikin oli synkeän väristä, ja uudet pätkä-ja raitavärit tylsiä. Suosittelen jarimäkeä ja koolaid-värjäystä muille kaltaisilleni novitan väreihin pettyneille.

Ja ne sitruunat oli vain mehua varten, pöh. Olisin toivonut jotain jännittävämpää.


I checked out novita´s new fall yarns and disappointed. I can dye more interesting yarns except their neoncolors, which were truly fugly. I still recommend koolaiding to get some really nice yarns.

6 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

mun pitikin tulla kysymään niistä sitruunoista, jäi vaivaamaan ;)

AnneM kirjoitti...

hei vielä siitä keväthuivista... kun sanoin et siellä lukee väärin.
Musta se eka kuva vaan näytti siltä että nosta 1s neulomatta, neulo 2o yhteen ja vedä eka yli...mut olen sit vissiin väärässä ;) Niin ja mä en tajunnu että ne on nostettu ilmeisesti sillee takareunasta... (unohdin kokonaa käydä katsomassa kommentoituani sitä juttua, olitkin vastannu sinne seuraavana päivänä jo..)

sandra kirjoitti...

thank you! That's much better! And those shoes are amazing - would buy one for myself if I see them! Orange will be perfect coloure!

vikke* kirjoitti...

Ihana bolero!
Ja kuvat tosi terävät ja hyvät, mallista saa selvää :)

Katja kirjoitti...

Sinun tekemänäsi bolero näyttää paljon houkuttelevammalta kuin Modan kuvassa!

Ziina kirjoitti...

kyllähän mies osaakin kuvata paremmin kuin viisivuotias:) Ihmettelenpä muuten sellaista asiaa että jos modassa bolero on turkoosi, niin kaikki tekevät sen saman värisenä, vaikka muitakin värejä olisi...