12. heinäkuuta 2006

Muutosta ilmassa / Changing weathers

Keittiössämme olevat kaapistot ovat aitoa viiskytluvun tuotantoa ja mitoitus sen mukainen, työtasot ovat noin 70 cm korkeudessa ja yläkaapit epäkäytännölliset. Kaiken huippu oli nurkassa ollut jättimäinen kattilahyrrä joka vei ainakin 2,5 neliötä tilaa. Uhkailun, lahjonnan ynnä muun kiristyksen avulla olen saanut jo vähän muutosta aikaan. Selkäparkani on onnesta soikeana kun joskus työtasotkin saadaan normaalikorkeudelle.

I had to bribe, threaten and blackmail to get something done in our kitchen, the levels were too low and my back hurts every time I wash dishes. Upper cupboards were impractical and quite ugly.

Vanhat kaapit ovat tätä tyyliä, värityskin lienee monelle mummolasta tuttu.

These are our old cupboards from 1950's.

Uudet kaapit ovat tälläiset, kahvoja ja reunan värityksiä voi myöhemmin muuttaa pienellä vaivalla. Nämä on purettu jostain muualta ja melko hyväkuntoiset. Yläkaappeja nostetaan reilut kymmenen senttiä, alatasoja hieman enemmän. Välitilaan laitetaan jotkut kivat kaakelit ja työtasot voisivat olla jotain puunväristä...Haaveilen myös tästä tapetista, mutta värittävätköhän lapset sen?


New cupboards are like these. Then I´m going to put some nice tiles and maybe some nice wood-colour working levels. This wallpaper would be superb. I bet that kids would love to colour it...I hope that everything gets finished soon.
Myydään pois: Papercraft Inspirations april 2006, mukana oli pääsiäissabluuna (se on hieman kärsinyt kun lapset ovat väännelleet sitä, sen saa halutessaan mukaan)
sekä pitkiä aero ja pony merkkisiä puikkoja
4,5mm,5,5mm,6,5mm,9mm,10mm
Myyvvään yhyressä tai erikseen, halavalla. Ottanet yhteyttä ziina77 ät hotmail. com

EDITH-täti kävi vain kertomassa että puikot on myyty.

I´m selling these away. If you like to buy, contact me at email above.

Hellekin taitaa hellittää, koskahan olisi alakaappien vuoro?

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Voi ei, mulle olisi kyllä kelvannut matalammat työtason (nimim. justiinsa mahtuu 95 persentiiliin... tai sitten ei).

Mulle tulee kohta kesälomarahat, voisin hieroa kauppoja noista puikoista...

sandra kirjoitti...

who would say someone is having more stuff in cupboard than me?!