15. kesäkuuta 2006

Laiskotus / Lazy

Täällä on vaan maattu ja nautittu helteestä, meillä tuulee niin kovasti ettei juurikaan tule edes kuuma. Ja koska tuulee eikä huomaa että iho palaa niin kutina on illalla mukava.

Lapsille on täytetty pieni uima-allas ja sekös tarjoaa oivan tilaisuuden juosta alasti pitkin pihaa kaiken päivää. Naapurit asuvat niin kaukana etteivät ilman kiikareita näe vaikkei meillä kellään olisi mitään vaatteita:) Mistä tulikin mieleen että onko nudisteilla kissoja ja miten he suojautuvat kynsiltä? Leipova kissa paljaan nahan päällä, ei kiva...

Neulominen ei oikein ole maistunut, sen sijaan lukaisin pari kirjaa, Jennifer Lauckin Hiljaiset vedet ja Anna Janssonin Hopealantin. Kirja per päivä tahdilla saa käydä kohta täydentämässä lukemistoa, nyt työn alla on Rautalohikäärmeen tytär.

Ja valokuvatorstain tämän kerran aihe oli kädet, tassut, raajat joita meiltä löytyy useita (28). Ajankohtainen kuva on tällä kertaa rasvapatin leikkauksesta toipuvan lapinporokoiramme tassut.

Fotographing thursday was this time about hands, paws, limbs and this is our older dogs recovering operation wound, he had big fat tumour on his leg.
Not much knitting happened here, there´s heatwave upon us and I´ve just read and relaxed in shadow. It´s so windy here that you would not notice when your skin gets burned and it´s agony at the evening when it starts to itch. And kids have their little swimming pool and they run naked whenever you turn your back.

2 kommenttia:

Blogisisko kirjoitti...

Rentouttava kuva.

Sandra kirjoitti...

my kids would be naked even in the winter!They were probably strippers in their previous life!