12. kesäkuuta 2006

PIP-day

Sillävälin kun muut neuloivat julkisesti (KIP), meillä maalattiin julkisesti(PIP). Meillä oli keitettynä 150 litraa punamultaa, saimme maalattua navetan puuosat ja eilen vielä suurimman osan aitan seinistä. Minun työtäni on maalata kaikki matalat osuudet, en tykkää huojua tikkailla. Seiniä tarvitsee maalata seuraavan kerran aikaisintaan kymmenen vuoden päästä, lapset ovat sitten jo teini-ikäisiä, huh.

Hommat jatkuvat tänään maalin keitolla ja luulenpa että saan neulottua vähän tropicana-sukkia ja huilailtua. Kädet tulevat nimittäin todella kipeiksi maalaamisesta, oikeaa kättä särki niin että olisin ollut valmis amputaatioon mikäli särky ei lakkaisi. Onneksi se loppui.

Mystery Shawl 1 pingotuksen jälkeen kukkakedolla. MS1 after blocking with dandelions.
Tampereen reissulla neuloskelin selänlämmittimen, alpakkatuubi helpottaa mukavasti selkäsärkyä.
I knitted this alpaca backwarmer when we went to Tampere and I didn´t have to drive. It helps my aching back.

Meanwhile others were Knitting In Public, we were Painting In Public. Whole former cowshed and almost whole shed got new red paint in two days. Today we have to cook some more paint to get all finished. That paint will last at least ten year, kids will be teenagers when we have to paint next time. My hands got sore because of painting, right hand ached so much that I would like to do myself an amputation if it would stop it.Luckily meds were more helpful.

7 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Ihana aitta teillä. Olen aina haaveillut vanhasta aitasta, ehkä joskus saan sellaisen tähän meidänkin pihapiiriin.

Helminalle kirjoitti...

Alpakkatuubi kuulostaa kelpo lämmikkeeltä. Vois olla tarpeen täälläkin, joten kiitos ideasta!

Riikka kirjoitti...

Samoissa hommissa meni mullakin viikonloppu tai ainakin melkein, kun tuli meidän mökkiä maalattua. Tosiaan oli ranteet ja hartiat kipeänä muutaman tunnin maalausurakan jälkeen.
Mutta onneksi maalaaminen on kivaa...

AnneM kirjoitti...

mitä lankaa sulla on mysteryssä? Olet varmaan joskus maininnut (?) mutta en muista... enkä ehdi selailla. Meillä on tänään ulkotyöpäivä, isommista kaksi (siis vuorotellen) hoitaa pienet, ja muut kaksi tekee puuhommia + kaikkea muuta mitä pihalta löytyy. Minä teen puupinoja ;)

Sandra kirjoitti...

What are the plans for the shad?
Mistery shawl is great! For you? MIL?

Ziina kirjoitti...

aitat ovat kivoja mutta miksi ne aina vajoavat maan sisään ja aiheuttavat harmia. ja maalaaminen on kivaa, niin kivaa ettei voi lopettaa ennenkuin paikkoja alkaa särkeä.
annemamma, mysteryssä on viron villaa, ihan tallinnasta ostettua

sandra:he have to try to lift the shad upwards before it rots more. there two rooms upstairs where guest can sleep if they want. it´s called maalaisromantiikkaa, country romanticism. bugs and rats and dust and stuff, you know...

jaanaL kirjoitti...

Ihana aitta, tulee niin lapsuusvuodet mieleen. Täällä Itä-Suomessa ei tuollaisia näy missään.