22. kesäkuuta 2006

Damn tropicanas
Tropicana-sukkien ohje oli hieman erikoinen neulottava, niinpä tein sukat omalla tavallani. Ja koolaidaamani nalle ei riittänyt koko sukkiin ja oli käytettävä tavallista tasaväristä kaverina. Mutta enpäs ostanut yhtään lankaa vaan käytin vanhoja. Ohjeessa käskettiin luoda 55 s tai 11 jaollinen määrä. Tein kolmosen puikoilla 44 silmukalla ja silti sukat ovat nilkoista löysät. Pienemmillä puikoilla olisin saanut peltisukat. Sukat pääsevät kaappiin odottamaan paksujalkaisempaa käyttäjää.

Nice socks but I made them my way. The nalle-yarn I koolaided was not enough for the socks, but luckily my stash had something that goes with it. Still these are too big for me(44 sts, 3mm needles), maybe someone else would like them. To the cupboard they go.

Kaikkea muuta on tullut askarreltua, ladoin vähän tiiliä aitan eteen. Lisää pihahommia Noidutussa Puutarhassa.

I made a terrace in front of barn, more pics in above link.
Ja askartelin vähän koruja, lisää kuvia korublogissani. Täytyy ajella rannekarvat, koru nipistelee kovasti.

And I made some more jewellery, more pics in my crafting blog, link above.

3 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Tropicana-sukkien ohje ON outo! Yritin tehdä niitä mun laguuninväriseksi värjäämästäni 7 veljeksestä. Laitan yleensä nilkka-/puolsäärimittaisiin 7 velj.sukkiin 44 s, mut se oli tässä ohjeessa kyl ihan liikaa. Lisäks mallineule näytti kirjavalla langalla miust ihan tyhmältä. Purkuun menivät.

luovat kädet kirjoitti...

Aurinkoista juhannusta! Rannekoru on todella ihana!

Sandra kirjoitti...

Nice bracelet!