4. huhtikuuta 2006

Cashmiria, kiitos / Cashmer, please.


Vähänkö olen tyytyväinen itseeni: tein ilman ohjetta sopivan ja istuvan baskerin, se on cashmir-villasekoitetta, ei kutita ja sopii uuden turkoosin käsilaukkuni kanssa yhteen koristeiden takia. Thor tietää että yritin löytää valmiin ohjeen mutta loppujen lopuksi oli pakko kehitellä malli itse, malli joka on niin nerokkaan yksinkertainen että itkettää. Ja itkettää meinasi silloinkin kun tajusin että uusi hattuparka oli unohtunut kaverin hattuhyllylle synttäribileiden jälkeen. Onneksi sain sen pian takaisin kotiin ennenkuin koit söivät sen. Turkoosista kittenistä valmistuu toinen samanlainen :)
Ja kiitos kaikille neuletapaamisessa olleille, varsinkin Sallalle helmijuttujen esittelystä. Kissansilmä-lasihelmet on niin ihania.

PS:vähänks oon vanha, teeveestä alkoi aamulla kuulua erään sarjan tunnusmelodia ja tajusin heti että Tyttökullathan sieltä tulee. Käsi pystyyn jos joku alle kaksikymppinen on joskus edes kuullut sarjasta:)
PPS: Meidän autoon tarvii hankkia uudet ovinupit.
I´m so pleased of myself because I made this hat without any pattern, it´s cashmer-wool, does not itch and goes perfectly with my turqoise handbag. I almost cryed when I forgot my hat on friends home when we left the party. Luckily I got it back soon enough and second hat is goin to be finished today.

ps: gosh I´m old, in the morning I heard familiar theme song from tv and realised immediately that it´s The Golden Girls. No-one under twenty haven´t even heard of such a serie.

EDIT:Yksinkertaisen baskerin ohje löytyy nyt täältä.

9 kommenttia:

Jaana A kirjoitti...

Näyttää kivalta, saiskos ohjetta? Miekin tunnistan Tyttökultien musiikin, melkein osaan sanatkin. Mutta en olekaan alle 20 ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Kai sä jo heti tilasit noi nupit? Ethän sä voi elää ilman enää hetkeäkään kauemmin ku on tarvis ;)

Sandra kirjoitti...

I loooved Golden Girls! Damn, I'm old too!

k2o kirjoitti...

Hihhei, Tyttökullat on mahtava! Ja oon 18 vuotta. Onkohan tämä paha merkki? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköinen baskeri. Heh, Tyttökullat muistetaan täälläkin. Huvittaa aina sarjaa katsoessa Rosen rooli jossain örnimörnivedessäkauhuleffassa, "Rose" syötti siinä outo-oliolle lehmiä....-Tuula

derea kirjoitti...

Nostan käden ylös ja olen reilusti alle 20 :D Tyttökullat on just paras ohjelma :D

vanilla85 kirjoitti...

Olen kyllä KUULLUT Tyttökullat-nimisestä sarjasta (mutta en siis ole nähnyt) ja ikää on piirun verran yli 20. :)

ainaoikein kirjoitti...

Meikäläinen on myös tyttökultien fani. Ilokseni huomasin tänä aamuna, että sehän tulee taas telkkarista, on vain siirtynyt illasta aamuvuoroon! Niin, ikää on 30, joten saan muistaa kyseisen ohjelman vaikuttamalta oudolta.

Kati E kirjoitti...

Oi oi Tyttökullat. :DDD Aivan ihana sarja, mut en kyl o alle 20... :SSS