3. huhtikuuta 2006

Maaliskuun (vähäinen) neulesaldo/Minor knits in march

Maaliskuun vähäinen saldo selittynee sairastelulla ja uusien pelien pelaamisella, myös helmet ovat varastaneet aikaani.

Sain aikaan:

vauvansukat, pojan sukat ja pitkät sukat regiasta
kaulurin
kaksi patalappua (huovuttamatta)
kolme vaakatilkkua
Kevät-huivi
Salomonin solmuilla virkattu pikkuhuivi
Aviator cap, musta virkattu baskeri, tytölle bibo ja virkattu hattu
Soleil-toppi
ja parhain neuleeni tässä kuussa, pääkallolapaset.

Illalla on neuletapaaminen Korian abc:llä ja ikuinen dilemma,minkä neuleen otan mukaan? Kevät-huivi lienee sopivan aivotonta neulottavaa illaksi:)

Kesken ovat tytön vaaleanpunainen neuletakki, kevät-huivi äidille, Milinda ja Happy Hookerista virkattu nalle, ja ehkä muutama muukin työ. Uudessa Ullassa on taas eräs hengentuotteeni, Tallinn-huivi. Huivin voisi tehdä kesäksi esim. tennesseestä ja jostain kimaltavasta langasta, täytyy laittaa mietinnän alle.
I haven´t knitted much during march, I got excited of scrapbooking and beadings, and I got new computergames too. Just a few socks, hats etc. nothing big in whole month. The netmagazine Ulla has been published and in there is my design, Tallinn-scarf. I was thinking of making summer-version of Tallinn, from some cotton yarn.
We are having a knitters meeting tonight and I´m going to take some brainless knitting with me, Kevät-scarf is easy enough. Milinda is too difficult to take with, the pattern is only written and it´s hard to concentrate when speaking;). That´s why we are not allowed to speak in mobilephones while driving.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tuolla neuleissasi näin tämän Tallin-huivin aikaisemmin ja ihmettelin mikä kumma tuo on;) Nyt selvisi tämäkin mysteeri.

Ziina kirjoitti...

Tämäntapainen huivi on ollut mielessä jo pitkään, se paljas kolmioaukko joka jää kaulalle kun pitää kaulaliinaa normaaliin tapaan kiusasi mieltäni mutta tässä on ratkaisu siihenkin.

Hanna kirjoitti...

Tein Tallinn-huivin matkaneuleena (mm. Tallinnan matkalla :D) keväällä/kesällä metsänvihreästä Floricasta ja Kid Mohairista, sain sopivasti jämämohairin käytettyä kun vähän huivia lyhensin, tai vähän liikaakin kun nyt sitä taas jäi jäljelle... Mutta tarkoitus oli sanoa, että ihana ohje! Kiitos!