23. maaliskuuta 2006

Vaaleanpunaista / Pink

Ystävä viestitteli saaneensa tyttövauvan. Mitä tekee neuloja kuullessaan moista? Tarttuu lankaan ja neuloo kiireesti pikkupikkusukat uudelle tulokkaalle. Sukkien jälkeen vaaleanpunainen jäi päälle, aloitin äitienpäivälahja Kevät-huivin sekä opettelin tekemään Salomonin solmuja ja haarukkapitsiä.My friend send me a message, they got a baby girl. What does a knitter do when she hears something like that? Knits tiny little socks, rightaway. And that pink just kept coming, I started Kevät-scarf for my mom, learned to do salomon´s knots and hairpinlace.

Yksi samoskerä muuntautu kevät-biboksi tyttärelleni.

One skein wanted to be a bibo for DD.

Last entry is about fund-raising for finnish kids.
Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.


Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Katsotaan sitä rahalahjoitusta vähän myöhemmin, tili lienee punaisella juuri nyt...

12 kommenttia:

Antti ja Lasse kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta! Voit hakea halutessasi bannerikoodin osoitteesta

http://millimuksulle.blogspot.com/2006/03/bannerikoodi_22.html

AnnaK kirjoitti...

Oma haarukkapitsin opettelu on sillä asteella, että sain vihdoin hankittua haarukan. Onko jossain hyvää tutoriaalia, osaatko vinkata?

Ziina kirjoitti...

annak:valitettavasti kaikki netin haarukkapitsiohjeet ovat melko pieniä valokuvia joista ei tahdo saada selvää, uusimmassa kauneimmat käsityöt lehdessä taisi olla hyvä piirretty ohje pitsin tekoon. Ja kirjastosta varmaan löytyy apua.

Anonyymi kirjoitti...

Byää! Kevät-huivin ohje ei aukea vaikka olen takonut linkkiä tauotta tammikuun puolesta välistä! Vastustan!

Hanna kirjoitti...

Mä kerkesin jo huolestua et minne olet kadonnut...
Mut sitähän on ahkeroitu uusien neuleiden parissa. Kivoja !!

Anne kirjoitti...

Salomonin solmuja? Mistä sellaiseen vois löytää ohjetta? Ihanan näköistä!

mursuliina kirjoitti...

moikka! susanna vihjasi, että sulla saattaisi olla tallessa flower basket shawlin ohje. onko onko?? se on poistettu interweave knitsin sivuilta ja mattimyöhäisenä haluaisin sen tehdä nyt, kun sitä ei enää ole :(

olit kuulema käynyt tässä viikolla lankakauppa heinissä juur viis minuuttia mua aikasemmin :) jos kelassa olisi ollut lyhyempi jono, oisi ehkä nähty :D

Sandra kirjoitti...

So many lovely things!
I am still trying (with no success) to learn hairpinlace!

Ziina kirjoitti...

Salomonin solmuihin löytyy selkeähkö ohje täältä:
http://crochet.about.com/library/weekly/aa122698.htm

Mursuliina: laitoin postia, harmi ettei törmätty:)

Sandra:hairpinlace is damn difficult, at least when you have a flue

Tylsää olla koko ajan kamalassa flunssassa:(

Kevät-huivin ohje aukeaa parhaiten mozillalla ja löytyy osoitteesta ziina.vuodatus.net

ninnis kirjoitti...

Hei, halusin vaan tervehtia taalta kaukaa, ikava on jo kotia ja lankoja ja teita kaikkia. Terkkuja!

Ziina kirjoitti...

ninnis:kiva kun kävit, pian nähdään:)

piua kirjoitti...

Hei ja ISO KIITOS! Tosi hyvä neuvo tuo Lover's knot -virkkaus. Yllätyn aina iloisesti löytäessäni käteviä ohjeita ja neuvoja netissä. Neuleblogien ihmiset ovat kaikki niin ihanan avuliaita ja rehellisiä, että uskoni ihmiskuntaan eheytyy taas. :)

Kaunista kevättä napapiiriltä (vilkuttaa iloisesti)