18. maaliskuuta 2006

Mikä on ? / What is it?

Mikä on kun ei tehot riitä, mikä on kun ei onnistu? Läppäri ei jaksa pyörittää Civilization IV:ta kunnolla, kone on niin hidas että ehdin neuloa sukat odotellessani kierroksen vaihtumista, toinen parikin on jo aloitettu. Että tälleen.

My laptop is so slow and lazy that it tooks minutes to play one round in Civilization IV, I used that waiting time to something useful and knitted socks. Next pair is coming...

4 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

:D Ei siis naurata tehojen loppuminen, mutta samanlaiset fiilikset. Minä tosin pelailen Simsiä, mutta siinäkin on latausajat niin pitkät toisinaan, että ehtii neuloa kerroksen jos toisenkin odotellessaan. Toisaalta on hyvä, että on jotain tekemistä. Sekös vasta ärsyttäisi, kun pitäisi tyhjän panttina istua!

Susanna kirjoitti...

Vähän on samanlaista fiilistä meidänkin koneen kanssa..

Olikos se Upo -merkkiset vempaimet minkä kanssa teillä oli käynyt huono tuuri? Meidän pitäs ostaa uus pyykkikone, ja mä heti miehelle paasasin että upoa ei oteta ku ziinalla oli sen kans jotain. Ukkokulta piti mua ihan kahjona :D

Ziina kirjoitti...

Joutohetket on hyvä käyttää hyöyksi, neulon yleensä automatkoillakin jossei ole liian kylmä tai pimeä (ja joku muu ajaa)
Ja Susanna, oikeasti meillä hajos vanhempi upo viiden vuoden käytön jälkeen ja uutta on korjattu kaksi kertaa kahden vuoden sisällä kun mikropiirit sulavat ja käryävät. Lisäksi meillä oli upo kaappipakastin joka päätti olla pakastamatta, siinäkin jokin piirilevy tai muu komponentti meni epäkuntoon. Muita pesukonemerkkejä vastaan minulla ei ole mitään ja jos olisin varakas ostaisin varmaan Aeg:n 7 kilon koneen.

Carita kirjoitti...

Sinut on haastettu ! Lisää blogissani.