25. tammikuuta 2006

Rötiskö

Lapsonen oli ulkoilemassa ja tuli sisälle; "Minä löysin tälläsen rötiskön mikä kolisee kun sitä heittelee pitkin pihaa. Äiti mikä tää on?"

Se oli jäätynyt koirankakkakikkare.

My daughter came in and wondered:" I found this on the yard and it makes funny noise when I threw it around. What is it, mom?"

It was frozen dogpoo.

11 kommenttia:

amelie kirjoitti...

:D Miten koirankakasta voi kuulua ääntä? Tämä askarruttaa mieltä sen verran, että en uskalla tänään mennä ulos. Joutuu vielä kokeilemaan. :)

tikru kirjoitti...

:D

KirsiÄr kirjoitti...

Lapset, nuo luonnon omat löytöretkeilijät.

Raisa kirjoitti...

=D *reps*

Sini kirjoitti...

Ai kauhea, nauran täällä kyyneleet silmissä :) En edes pystynyt kertomaan tuota miehelle ääneen, kun niin nauratti, pystyin hyvin kuvittelemaan tilanteen.

Outi kirjoitti...

Lasten kanssa elämä ei varmaan ole koskaan tylsää :-D

mursuliina kirjoitti...

rötiskö? :DD

Ziina kirjoitti...

ilmeisesti rötiskö oli niin umpijäässä että se kalisi siksi. tytön mielestä se oli ehkä jokin pähkinä, sen takia se piti tuoda sisälle asti ihmeteltäväksi. tänään poltettiin roskia ja niistä nousi ilmoille tuliperhosia (tuhkariekaleita). pojan mielestä ne oli lepakoita. hän haluaa myös lämmintä kaakaota jota ei saa lämmittää.

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli ihana... lämmitä kaakaota mitä ei saa lämmittää.. voi juma :D
Lasten suustahan se totuus tulee :)

Sanni kirjoitti...

Hih, meillä pitää rötisköitä varoa. Arvon blogieläimellä on hieman huonot tavat. Tai siis se ei ole koskaan joutunut miettimään voiko omalle pihalle noin vain pas...rötisköidä. Kalisemisesta en tiedä, pitää kokeilla.

Ninni kirjoitti...

Vau! Siis hienoa, että jollakin on irtonainen jäätynyt koiranläjä. Yleensä ne on tylsästi jäätyneet kiinni alustaansa. ;D
Moisella kikkareellahan voisi vaikka pihalla pelata jääkiekkoa.