27. tammikuuta 2006

Mitä minulla päällä-meemi / Memememe

Pureskeltavaa-blogista heitettiin haaste finnish knit blogs-sivun pitäjälle, vastaan kuitenkin nyt täällä:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Justjust, no tän kerran: Raidallinen onlyn villatakki, musta duudsonien emäntä-t-paita, sloggin musta toppi, seppälän ankka-alkkarit joissa lukee takapuolella shake it!, polvipituiset kirjoneulesukat ja lindexin farkut joissa älyhienot kirjailut takataskuissa. Haastan kaikki jotka ovat juuri nyt alasti, jatkamaan tätä meemiä.

I got What I´m wearign jus now-meme from a blog called Pureskeltavaa. I´m too tired to explain my cloths in english, just jeans and shirt and that usual stuff what humans usually use.I tag everyone who´s naked just now to continue this meme.

1 kommentti:

jaanam kirjoitti...

tuota, tuota... kun olin jo menossa nukkumaan ja blogitaapero heräsi...niin seikkailin vielä netissä ja jouduin tänne... haasteen olin jo saanut, mutta nyt on aivan pakko vastatakin tähän *kainostelee*