29. tammikuuta 2006

Takaisin neulomusten pariin / Back to knittings

Kultaisen kudinpuikon kanssa vierähtikin muutama tovi, kiitos kaikille mukana olleille! Kiitos myös mukavista kommenteista, viihtykää mukana jatkossakin:)
Väliajalla käänsin englanniksi Bibon ohjeen, käännös löytyy Lauran blogista het kun hän ehtii sen sinne laittaa. Ja neulomuksiin:


Clapotis. Olenko se minä, onko se lanka vai mikä siinä on kun sen tekeminen on niiiiin tylsää? Silmukoiden pudottelu ei aiheita kummempaa jännitystä, on kuin joisi haaleaa teetä. Onpahan ainakin kokeiltu.

Sukka mukailtuna tästä ohjeesta. Kannattaa myös selata sivujen kaikki ilmaisohjeet läpi, siellä on aivan mahtavia shaaleja ja muuta kivaa. Lankana on muutama viikko sitten nähty itsevärjätty 100 % villalanka. Todella mieluisa lopputulos.


Vasemmanpuoleinen neule (Reveal Rowanin lehdestä 34) on juuri puikoilla, lankana musta aino. Neule tehdään kahtena kappaleena ja on aivan erilainen kuin mitä olen tähän mennessä neulonut.

Oikealla on punahattuisen tytön päällä tuleva olympianeuleeni, ohje syksyn verena lehdestä. Ohjeen kanssa on pieniä ongelmia, minä kun en juurikaan puhu saksaa mutta enköhän ota selkävoiton neuleohjeesta ennen pitkää.(Tai sitten otan sen pitkän tai pari ja teen oman luovan
versioni.) Periks ei anneta, prkl.

Keskeneräisten töiden listaa on lyhennetty, vihreä pitsineuletakki floricasta purettu, ruskea kirjoneule voguesta purettu ja hahtuvainen pulkanalunen muuttui huovutetuksi kissanaluseksi. Pyjamanhousuista menevät kissan kynnet niin ikävästi läpi että tuommoinen alunen on ihan kiva. Teen siihen vielä neulahuovutuskuvan ehtiessäni, sitten esittelen mokoman läpyskän.

I have been busy the whole week with the Kultainen Kudinpuikko contest. But now all winners have been announced and I even had time to translate Laura´s superfamous Bibo-pattern in english. I´ll tell you when it´s available in public. And to knittings:

I´m making Clapotis and it´s so boooring. Dropping stitches just aren´t enough excitement to me. At least I´ve tried that pattern.

Instead I´m very satisfied of my socks; pattern is from here and you can find lots of lovely patterns there. These socks are called Sock it to me toe-up chevron socks but I´m knitting them upside down. The yarn is selfdyed 100% wool.

On my needles is that Reveal from Rowan number 34. That sweater is made of two pieces and I haven´t knit anything like that before.

And when the knitting olympics start, I start to struggle with german pattern and knit that leafy sweater up right. Let´s see what kind of wrestling that will be, I don´t really talk german much...

1 kommentti:

KatjaL kirjoitti...

Kiitos linkistä! Se Aran Weight Victorian Lace Shawl on aivan ihana! Ihmetyttää siinä ohjeessa se, kun joka kerä pitäisi neuloa eri vahvuisella puikolla, jos oikein ymmärsin. Ja olis varmaan helpompi tehdä ruutukaavio ensin... mutta silti ihana shaali:)