17. tammikuuta 2006

Paljastuksia

Blogeissa kiertää omituisuuksia paljasteleva meemi ja minut haastoi Makepiece.
Tässä paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1) Aamulla lataan heti ensimmäiseksi tiskikoneen täyteen ja laitan sen pesemään. Edellisenä iltana oikein säästelen tätä hommaa aamuksi. En tykkää siitä jos joku muu puuttuu tiskeihin.

2)Luen vessassa läppäristä blogien päivityksiä. Kenttää siellä ei juurikaan ole joten kuvat pitää katsoa myöhemmin ja pitää myös varoa ettei koneelle roisku mitään. Aku Ankka on vanhanaikaista vessaluettavaa.

3) Laitan homejuustoa miltei mihin vain ja omituisin yhdistelmin. Ruisleipä jossa mansikkahilloa ja homejuustoa on suosikkini.

4) Kaupassa pesuainehyllyn lähellä pidätän hengitystä, puristan nenän umpeen ja nappaan nopeasti tarvitsemani tuotteet. Ihmetyttää kyllä monia, mutta olen hajusteallerginen.

5)Suhtaudun kauneidenhoitoon ylimalkaisesti. Meikkaan vain erikoistapauksissa, harjaan hiukset jos on pakko ja käytän vain yhtä naamarasvaa ja sitäkin pesun jälkeen kun iho hilseilee. Meikkilaukkuni sisältö on melko minimalistinen enkä ymmärrä mitään ulkonäköhössötystä.

Näitä sai kyllä oikein tosissaan miettiä. Hmm, kenetköhän haastaisin...Tuitu
KirsiÄr, Sanni, ja pipovaihtopartnerit Jaana ja Riitu, ottakaa koppi!

Here is a meme of bloggers strange habits.
1)First thing in the morning I fill the dishwashing mashine. No-one else may do it.
2)I read my laptop in the toilet.
3)I put blue cheese everywhere, with almost everything. Strawberry jam and blue cheese on dark bread is my favorite.
4)I stop breathing at shops detergent shelf, pinch my nose closed and quickly take what I need. I´m allergic to scents.
5)I don´t care about cosmetic care. I brush my hair if I´m going somewhere, I don´t use make-up if it isn´t necessary and I have only one moisturizing cream which I use only if I have to. I don´t understand any fuzz about looks.


Sukat miehelle/Socks for hubby.

Ai niin, huvittelen omituisilla ajatuksilla kuten sillä miltä tuntuisi kun tökkäisi kielen sauvasekoittimen terään sen ollessa käynnissä tai miltä tuntuisi pureskella tinapaperia :). Puistatus.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Haa, täällä toinen johon kohta neljä, hajusteallergia, sopii hyvin. Minäkin vältän pesuainehyllyjä viimeiseen asti, ja aamuisin töissä vältän hissiä, koska se lemuaa parta/hajuvesiltä.

makepeace75 kirjoitti...

Tuo läppärilukemisto oli paras. :o) Ja tinapaperiajatuksesta tuli puistatus täälläkin. :D