16. tammikuuta 2006

Ostoksilla/Shopping alone

Bloggerilla on taas oma käsityksensä tekstien asettelusta...

Tänä aamuna postilaatikossa oli mieluisa ylläri, vaihtopipo oli saapunut. Kiitos Jaana, tykkään kovasti piposta:)! Heijastinnauha oli hyvä idea, minulla ei ole koskaan heijastinta missään.Sopiva on.

My hat exchange hat came, it´s fitting and I love it! Thanks Jaana!
Otin itselleni vapaa-aikaa ja hurautin Lahteen, ihan itsekseni.

Langat (paitsi mohairit) ovat Vuorelma-Aholta joka muuten vaihtoi omistajaa vähän aikaa sitten. Liike muuttaa pian, onkohan tiedossa muuttoalennusmyyntiä :)

Mohairit löytyivät Neppinapista, kauppa oli aivan uusi tuttavuus ja sisällä siellä tuntui kuin olisi mummon aarrelaatikossa, liike on lattiasta kattoon saakka täynnä kaikkea kivaa tilpehööriä.


Nämä löytyivät Trion katutasolla olevasta koru & tilpehöörikaupasta, puolella hintaa vielä.
BodyShopin viereen oli putkahtanut Moko:n kauppa, kaikkea ihanaa 50-luvun tyylistä tavaraa. Suosittelen piipahtamaan vaikka vaan ihastelemassa.Alpakkainen Flower Basket Shawl ei odotuksista huolimatta kutittanut herkkää ihoani, voin siis tehdä enemmänkin huiveja siitä. Kutinaa ilmeni enemmän neuloessa kun karvat pöllysivät, mutta käytössä ne eivät onneksi tunnu. Huivin ylijäämälangoista neulon vielä kynsikkäät, toinen valmistui eilen mutta niistä kuva valmiina. Puikoille pääsi myös viikonloppuna Clapotis, kun ohje löytyi suomennettuna Tekeleen ja tuunauksen sivuilta. Nyt ei tarvitse edes ulkoilla kun lapset ovat kummatkin kuumeessa ja yskässä --->lisää aikaa neuloa:)

I spend my saturday all alone, shopping. Oh joy, look what I found, some alpaca, some silk-wool and lovely mohairs. I couldn´t resist those brooches, they where at half price:) There were new shops in Lahti, and it was a pleasure to hang around and just watch everything in peace, no kids yelling or running around.


I found out that alpaca don´t make me itchy, so I can make more scarfs from it. I was sneezing when I knitted it, all those loose hairs got in my face...I´m knitting little fingerless gloves from the rest of green alpaca, and I started Clapotis in weekend. Kids are in fever so more time for knitting, something good in that, too.

7 kommenttia:

Lape kirjoitti...

Ihmettelinkin hieman että kuitissa luki heini... eikä vuorelma-aho tmv.
Kävelin vaan sisään katsomatta tarkemmin, mihinköhän se muuttaa???? onko tarkempaa tietoa...

Ziina kirjoitti...

siinä lähellä on kuulemma joku pienempi liiketila missä liike toimi ennen, muuttavat sinne

makepeace75 kirjoitti...

Sinut on haastettu. :o)

http://makepeace-pr.blogspot.com/2006/01/omituisia-tapoja.html

Tuulia kirjoitti...

onk toi pipon reuna harmaa vai sininen? :)

Sandra kirjoitti...

Shit, Ziina, I am drooling!

Ziina kirjoitti...

iiks, haaste:)
Tuulia:reuna on harmaata teddyä
sandra: beware, your computer may suffer humidity problems :))

jaanaL kirjoitti...

Vaikka heijastinnauha upposi neulottaessa Teddyn "sisään", niin se heijastaa kuitenkin tosi hyvin -> turvallinen pipo :-)