18. tammikuuta 2006

Mohairlankojen hyppy tuntemattomaan / Leap to unknown

Täällä tapahtuu outoja asioita.

Lankakorissa kuultua:
Punainen Mohair Lux:-Nyt se tulee. Se on TAAS ostanut lisää mohairia eikä meitäkään ole vielä neulottu.
Vihreä kid mohair: -Millähän sen saisi muistamaan meitä välillä?
Pohjalla makoileva keltainen Kitten Mohair:- Jos minä alan täällä keikuttaa niin liikkukaa te muut mukana.
Kaikki muut: Joo, mukana ollaan!

Rymskis! Hei nainen!!! Muista neuloa meidät!!!


Here happens strange things. My mohairs wanted some attention and made a huge leap last night. Attention guaranteed now, fellows.

Puolesta kerästä alpakkaa sai kuin saikin kynsikkäät aikaan. Ostin nimittäin Heroes of might and magic 4 pelin ja näpit jäätyvät kun aikansa pelaa. Ja joo, meillä tosiaan on pikku-ukkoja ikkunalla.


I managed to knit fingerless mittens (if there´s another name for these, tell me) at half skein of alpaca. My hand are cold if I play too long time. And yes, we do have little soldiers on the window.Oli hauska huomata että moni piti omituisina tapoina sellaisia jotka minusta ovat ihan normaalia ihmisen toimintaa. Tottakai kauppalista tehdään siinä järjestyksessä kuin tavarat kaupassa ovat, toki astiat pitää asetella oikein kaappeihin ja eikö kaikkia ärsytä jos peitto valuu ulos pussilakanasta. Ja käsiä pitää pestä usein. Pidän villasukkia aina. Neulon aina kun voin. Eikä kukaan saa istua mun kohdassa sohvalla. Lasken aina pareittain tai viisittäin jos lasketaan jotain suuria juttuja. Puhun omituisia asioita kun meinaan nukahtaa tahtomattani. Tarkistan aina kaupan lehti-,lanka-, karkki-ja kenkähyllyn. En pysty käymään abc:lla tarkistamatta lankapuolta, selaan aina kaikki neuleaiheiset lehdet ja kirjat joita löydän. Hyräilen laulunsanoja yksin julkisella paikalla. Kiroan kaikki muut autoilijat. Ärsyynnyn kirjoitusvirheistä. Näitähän olisi vaikka kuinka, mutta ei minusta mitenkään omituisia tapoja ollenkaan.


There were lots of familiar things in other blogger strange habits-meme. I have most of them and I don´t think that those habits are weird at all. Maybe a little annoying but weird, no!

4 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

Hei! Pelaat siis Heroesia! Hauskaa! Se on loistava peli, ja se nelonen varmaan grafiikaltaan upea! Mulla on tuon sarjan kolmonen. Olen pelannut myös ykköstä ja kakkosta, kivoja nekin molemmat. =)

Sandra kirjoitti...

That green coloure is superbe! Like your fingerless gloves. Nice idea to knit it with beads!

Ziina kirjoitti...

Raisa:heroes löytyi lahden anttilasta hintaan 14,95 e niin päätin kerrankin ostaa itselleni pelin. ja voin suositella, paljon uusia hirvityksiä ja kenttiä.
Sandra:Thanks. Guess what...it´s -25 degrees today and fingerless mittens are useful even inside:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoja lankoja ja hienoja juttuja olet taas neulonut! Waude! Ja niitä lankakoriajatuksia olisi kiva lukea lisääkin..minut ne saavat aina nauramaan ja piristävät mieltäni.