3. tammikuuta 2006

Pakko saada jakaa tämä / Got to share this right awayOli pakko poistua kaupasta, kaikki uutuusvärit olisivat halunneet lähteä meille ja heti, rumimpia sai jopa kivittää...Niin, siis Korian abc:llä oli näitä hyllyssä.

12 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Ui-jui, miten houkuttelevia ihanuuksia. Kävin tänään ihan varta vasten meitin Risman lankahyllyllä haahuilemassa, mut ei siellä vielä mitn ollut.

Hempukka kirjoitti...

Ei oo reilua, ei! Täällä syrjäkylillä joudutaan kuitenkin odottamaan vielä viikkoja... Ja toiset saa jo uutuuksia ja ehtii tehdä niistä valmiita töitäkin ennen kuin itse näen koko keriä.

Maalla on mukavaa jne.

Ziina kirjoitti...

Hempukka: meillä on lähin kylä 9 kilometrin päässä ja prismallekin on matkaa reilut kolkyt kilsaa, kaupunkireissulla pitää hoitaa kaikki asiat samalla.

joko kirjoitti...

pirteät on kevätvärit! minua jotenkin vaan ei sytytä tuo woolin vaalea raita. ainakaan kerällä, en tiedä sitten miltä näyttää valmiissa neuleessa.

Sanni kirjoitti...

IIhh!! Tahtoo heti Korialle. Siis sehän on aina auki. Lähtiskö nyt heti, kun lapsikin jo nukkuu?? En kehtaa. Mut mieli kyllä tekis...ei kai ne yön aikana lopu?

mippe kirjoitti...

Oooh, tuo seiska veikan vihertävä on ihana, samoten nuo nallen colorit. Woolista en ihan syttynyt oO
Miten jaksan odottaa että noita tulee tohon lähikauppaan ja jännittää vähän että mitä keksii :>

derea kirjoitti...

Oooh! Mä himoitsen tota jättiraitaa ja 7v:n uusia värejä! Toivottavasti tulee nopeasti kauppoihin! Mutta mä voisin päästä Korialle lähiviikkoina...

Minna kirjoitti...

Mulle kans! Heti tänne nyt! :) Että pitää tässä nyt ruveta sitten ravaamaan marketeissa joka päivä päivystämässä. Miksiköhän ei voi saada jotakin kännykkäilmoitusta, kun hyllyt on täytetty...

Kristel kirjoitti...

Mä olen varmaan outo ja perusnegatiivinen tyyppi, kun ainoa noista mikä mitenkään sytyttää on toi uusi vihreä värisävy, eikä sitäkään tullut Nalleen. ;) Nojoo, jos harrastaisin raitalankoja niin tota sini-vihreäsävyistä Woolia ehkä voisin kokeilla.

vanilla85 kirjoitti...

Ui, ihania. Tulisipa jo tännekkin! Harmi vain kun en tykkää veljeksistä enkä nallesta lankana, mutta woolia on saatava ja pian.

tuitu kirjoitti...

voi darn! Mä kävin muksujen kanssa 2.1 Korialla ja mitään uusia värejä siellä silloin nähny...
Tuli siinä sitten mieleen kun istuttiin sitten kahvilla myymälässä kiertelyn ja ostoksen jälkeen, että siellä olisi helppo järjestää neuletapaaminen. Ei olisi ainakaan aukioloaikojen puolesta ongelmaa, ja lapsiakin voisi ottaa mukaan kun siellä on se leikkipaikka...
Onko innostusta?

Ziina kirjoitti...

pitihän sitä nellenkin vihreää käydä vielä hakemassa, siitä saa lehtikuvioiset sukat ja mukaan tuli oranssi 7veikkakerä kun Sannilla oli niin komeat sukat tulossa siitä ja punaraitasesta, tälle ei oo loppua. tekiskö vielä pinkistä Mariahin...
Järkätään ihmeessä tapaaminen Abc:lle, kaikki mukaan!