31. lokakuuta 2005

Postia minulle / I got mailSain postia Sandralta Kroatiasta, paikallista mohairia, italialaista pörrölankaa,aplikaatioita ja mielettömän ihania nallehelmiä. Kiitos Sandra, paketti sinne lähtee tällä viikolla :)

I got mail from Croatia, local mohair, fluffy-yarn from Italy, applications and awesome teddybeads. Thanks Sandra, I´ll send my packet this week :)Luin Tekele ja tuunausta kun törmäsin tähän loistavaan malliin. Levensin alkuperäisideaa neljän silmukan palmikoiksi ja se toimii, kaulaliina on identtinen kummaltakin puolelta. Lankana on messuilta ostettu Niemen villalanka.

I found this excellent pattern in Tekele ja tuunaus, this scarf looks like the same in both sides. Yarn is Niemi´s wool.Sorruin viikonloppuna, kerä punaista isoaveljeä ja valkoinen pörrölanka puuttuvat kuvasta.
Viikonloppuna valmistui myös musta kauluri mopoilevalle (niinniin, on se joku piikki oikeesti) veljenpojalle, yksi sukka, lapaset fritidsgarnista ja pikkuinen pipo regia silkistä.
Keskeneräisiä:
Roosa, sukkia, kaulahuivi, jouluylläri.

I happened to buy these at weekend, two balls are missing in the picture.
FOs: a neckwarmed for nephew, a sock, mittens and little hat
UFOs: scarf above, Roosa, socks, xmas-surprice.

2 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Hei, mä keksin tuon palmikkoribin, joka on samannäköistä molemmin puolin, myös pari viikkoa sitten Kristelin palmikkaita neuloessa. En vaan oo ehtinyt vielä testaamaan, mut kiva nähdä että toimii :)

Sanni kirjoitti...

Mie sorruin ja tohon oranssiin kid mohairiin. Mitähän ihmettä siitä aikoo tulla?