26. lokakuuta 2005

Kertausharjoituksia/ Doubling rehearsals

Nurkissa pyöri epämääräisiä määriä hahtuvaa, liian ohuita yksinään neulottavaksi, mutta kyllä niillekin käyttöä löytyi. Kertasin ne rukkini avulla paksummiksi ja nyt niistä voisi neuloa vaikkapa tossuja. Yritin myös kehrätä ohutta virolaista hahtuvaa yksinkertaisena mutta se katkeili koko ajan. Tänään jatkamme kertausharjoituksia.

I used my spining wheel for doubling my leftover unspun yarns. I haven´t use my spinning wheel much but I´ll keep on trying.Floran innoittamana neuloin suurimmilla puikoillani shcuhinafirman Magnasta ja Rondon kaksinkertaisesta Bellasta tälläisen pikkuhuivin. Tämäkin ilahduttaa jouluna jotakuta läheistäni.
Magna tekin kaikkien aikojen ennätyksen, kerässä oli lankaa 35 m, eli juuri sellaista muotilankaa että koetilkkua varten saa aloittaa toisen kerän...

Something like Flora in this little scarf. Iwonder who would like it in christmas.
Pikkuprinsessan huivi, lankana bambinon jämiä ja Idenan Happy-pörrölanka. Happya on kerässä vain 90 m joten huivista jäi aika pieni.

Scarf for little princess, there was only 90 m of yarn in Idena Happy-ball so this scarf is quite little.
Hahtuvamyssy sopi sitten paholaispojan päähän ja on takuulla lämmin. Asumme suurten peltojen vieressä joten täällä tuulee yleensä reippaasti ja sehän tunnetusti lisää pakkasen purevuutta useita asteita.

We live nearby large fields so this felted hat is great in our windy yard. As you know, wind can increase frost many degrees and we must beware of frostbites.

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

kätevää kun on rukki! ja jälleen olet ahkerana tehnyt hienoja töitä!

Mä olen käyttänyt hahtuvan jämiä neulahuovutuksessa, olen neulaillut niin vähän ja lähinnä tehnyt vain koristeita ja kirjoituksia, etten ole vielä ostanut ollenkaan villaa, vaan käyttänyt aina hahtuvaa :D