11. helmikuuta 2005

Miten se voi olla niin pehmeää? / How can it be so soft?

Kävin tänään vilkaisemassa Pikku Tukun lankavalikoimaa Valkealassa. Valikoima ei ollut suuri mutta kannatti silti käydä, löysin nimittäin ihanaisen pehmoista Wuorelman Veto-lankaa. Myyjä valisti minua siitä että Veto on kampavillaa, kun taas suurin osa novitan langoista on karstavillaa ja eron huomaa heti. Voisin kuvitella pitäväni villapaitaa joka on tehty tuosta Veto-langasta, niin pehmeää se on (sanoo hän jota omat hiuksetkin kutittavat)Ja te jotka olette kaivanneet pinkkiä lankaa, tuo kuva on haaleanvärinen, tuo pinkki on luonnossa _todella_ pinkkiä.
Mukaan tarttui myös kirjavaa fortissima sukkalankaa. Tällä kertaa kaksi kerää jottei käy niinkuin sydänpitsisukille, ne eivät olisi valmistuneet ilman Annea. Kiitos avusta!

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kävinpäs heti vuorelman sivuilla katsomassa, ja saahan sitä Vetolankaa sieltäkin. Eikä ole kallistakaan! Hmm. No taidan tilailla vasta kun hamsterikausi on ohi...

Ninni kirjoitti...

Rupes kyllä kiinnostamaan tommonen Veto-lanka. Luuleks sie, et sopis lasten neuleisiin, jos on kerran pehmoista?

outi kirjoitti...

Veto on loistolankaa ja kun on sen makuun päässyt, Nalle kelpaa korkeintaan saapassukkiin. Varmaan käy lastenkin neuleisiin. Värejäkin on ihan kiitettävästi, sekä kirkkaita että murrettuja. Helsingissä Vetoa saa ainakin Kiseleffiltä Sypressistä. Lanka on vielä vanhanaikaisesti vyyhdillä, joten samalla voi testata parisuhdettaan..."hei etsä viitsis pitää tätä kun mä kerin..." "Mitä?! Taasko?"

Ziina kirjoitti...

Mieluummin tuosta tekisin villapaidan lapsille kuin uudesta novita woolista joka on ihan tavallista villa ja karkeampaa kuin entinen merinovillainen wool.

Sanni kirjoitti...

Mitä lankaa noi sun sydänpitsisukat on? Sitä samaako mitä kälysesi sukissa oli raitana? Näin ne ja ne oli hienot!

Ziina kirjoitti...

Sydänpitsisukat on regian ohuempaa sukkalankaa, kälyllä oli Siljasta ne punakirjavat sukat ja sinikirjavat ovat paksumpaa regian sukkalankaa.