13. helmikuuta 2005

Uusi Ulla ja muuta mukavaa / New Ulla and more

Ulla ilmestyi viimein ja printtasinkin oitis nivaskan kivoja ohjeita. Ja satuin eksymään vihreän vyyhdin sivuille, kas sielläpä olikin uusia lankoja ja ihan juuri erästäkin kaulahuivia varten sopivaa. Voi kuinka mukavia sattumia;)

New Ulla-knitting magazine on the net is out and I printed instantly many patterns. I happened to visit in vihreä vyyhti's netshop and founded some nice new yarns which I had to order, for example yarn for this scarf. What a coincidence!Tällävälin olen askarrellut näiden parissa / Meanwhile I have spend time with these

kynsikkäät S'n B Nationista, lankana noro silk garden / wristwarmers from S'n B Nation, yarn noro silk garden


roguen tämänhetkinen vaihe, hihat ja puoli huppua uupuu / rogue is in this state now


Lahjasetti eräälle pienelle tyttöselle, yritin neuloa varastosta tuota lammy print lankaa pois mutta jouduinkin ostamaan uutta lankaa lisäksi. Näinhän voi joskus käydä.
/Gift to little girl, I tried to empty my stash but I had to buy some new yarn to get these ready. That might happen sometimes.


HAUSKAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE! / HAPPY VALENTINE'S DAY TO EVERYONE!

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Ziina!

Muistanko väärin vai olitko kääntänyt Fifin ohjeen englanniksi jollekin?

Susanna kirjoitti...

oikein muistin, törmäsinkin siihen kommenttiin emman blogissa...jos sulla on se ohje vielä tallessa, voisitko postittaa sen mulle kissinen @ yahoo.com kiitos!!!

Terhi kirjoitti...

Kivan väristä Kureyonia! Mulla on myös nuo kämmekkäät to do -listalla, jossain sijalla 100 tosin. :-D

Mistä langasta olet tekemässä Rogueta? Se näyttää ihanalta, ja on myös listallani. Jospa joskus.

Ziina kirjoitti...

Tämä on silk gardenia, muutin vähän kämmekkäitä kun halusin sormille paikat, parikin on jo valmis. Silkkilanka oli ylellisen ihanaa neuloa, todellinen nautinto.

Tämä rogue on 7veljestä, niinkuin edellinenkin, palmikot eivät ole niin muhkeita kuin esim.Claudian kuvissa mutta ihan kiva pusero tuolla langallakin tulee.

kannibaalipupu kirjoitti...

Tämä kysymyskin on varmaan kuultu tuhannesti, mutta miten tilasit Roguen ohjeen? Itse en kamalasti ole uskaltautunut sotkemaan noille englanninkielisille ostopalstoille... (Toisaalta vähän ajattelin, että jos en sotkisikaan, vaan saisin jonkun ystävällisen henkilön tekemään sen puolestani... :) ...mutta ilmeisestihän se kai on helpompaa kuin miltä se näyttää...)

Ziina kirjoitti...

kannibaalipupu: lähetin linkin luottokortilliselle ystävälleni ja hän tilasi ohjeen minulle, oli ihan helppoa:)

Ziina kirjoitti...

kannibaalipupu: lähetin linkin luottokortilliselle ystävälleni ja hän tilasi ohjeen minulle, oli ihan helppoa:)

kannibaalipupu kirjoitti...

Kiitos. Tarvinnee itse toistaa sama.