14. helmikuuta 2011

Tahdissa mars!

Seuraavalle Seta-marssille on sitten sukat valmiina. Sateenkaarilanka olikin oikeasti vähemmän räikeä kuin mitä novitan nettisivut antoivat ymmärtää ja yhdistettynä siniturkoosiin melko rauhallinen yhteistulos.

Jo vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään...Kaksivuotiaan kanssa otimme ilon irti lingotuista lumipenkoista ja jopa mies innostui kaivelemaan isojen lasten kanssa. Vasemmalla Hölmölän luola, oikealla Hobittila. Luolien välillä on kilpailua siitä kellä on isommat tilat ja parempi varustelu. Hobittilassa on ainakin toimiva nettiyhteys, oli hieman absurdia kun kaivellessani luolan perällä puhelin huusi taskusta "You got mail!".

Iltavalaistus luolilla. Onneksi ei asuta missään keskustassa niin eivät Make ja Pera *röyh* tule kylään iltaa istumaan kymppikassin kera. Nehän lähtisivät vasta kun lumet sulaisivat.


Jossain välissä huvitti muuntaa jämälankoja hexagonien muotoon muttei virkatuttanut ihan koko hameen vertaa. Tämmöinen tuli sitten askarreltua fleecestä ja tilkuista. On kuulemma hieno kun Perakin niin Siwan ovelta perään huuteli. "Ompas naisellinen tuo kukkahame! Kuuliksää! *röyh*"


Ja viimoisena iltojeni ilo ja öitteni pelastus. Niskajumi tulee jos ei niska pysy riittävän lämpöisenä yöllä ja tämä on melkein liiankin lämmin (lankana loft). Kevään lähestyessä tarvinnee tikuttaa vähän kesäisempi versio.

Jatkamme kaameankylmän talvipäivän viettoa varustuksina paita,fleecepaita ja villatakki sekä pitkät kalsarit,villahousut, housut ja kahdet villasukat sekä huopatossut. Ja sisällä on sentään 22 astetta, ulkona samanverran pakkasta. Minäkö viluinen?

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

noi sukat on kyl tosi makeet ;) Ja aika hauskat luolat... jaksaiskohan joku päivä mennä ulos askartelemaan?

Sartsa kirjoitti...

Hame on kivan näkönen! Pitää pistää ideapankkiin. Tosta kaulurista varmaan voi sanoa, kuten tossa uusimmassa otsikossasi, että hot wool- better than sex. :D Ajattelin vaan, että jos pidät sitä yölläkin. :D
Alotin sen Pahan koodin. Kiitti vinkistä.