25. helmikuuta 2011

Hot wool---better than sex

Sloganisaattori kertoi kyseisen viisauden minulle. Näillä pakkasilla päällä on ollutkin enemmän villaa kuin muuta. Parit villahousut ja villainen aluspaita, väliin ehkä vähän fleeceä ja päälle villatakki ja villahame, jalkaan huopatossut. Mutta Poudan Pekka sanoo että nyt helpottaa ja ehkä minäkin jätän yhden villakerran pois.Toisen sitten toukokuussa...

No mutta sisällähän on ihan kiva pitää pipoa jos palelee:
Varsinkin jos pipo on Hedda.

Ja parit kolmet villasukat on ihan must, nämä voi laittaa päällimmäisiksi:
Mallina käytetty embossed leaves-sukkien pitsiä, kolme toistoa. Näin kuumeessa en jaksa nyt linkittää ohjetta mutta google auttaa.

Kokeilin myös pitsikaulurin ohjetta mutta minun makuuni tämä on liian löysä, ehkä 120 silmukkaa tai satakin olisi riittänyt. No nyt tiedän että en tykkää lerpuista kaulureista. Mut hei katsokaa, kauluri ei ole harmaa!


Puikoilla on tällä hetkellä neulemekko, alpakkatakki ja pitkät villahousut itselleni, villahousut ja pusero pienimmälle, sukkia, lapasia ja nessie-huivi. Eiköhän ne pakkaset lopu sitten ihan justiinsa kun on noin monta lämmintä neuletta tulossa.

Nyt poistun takavasemmalle yskimään varovasti ettei kurkkuun satu.

1 kommentti:

käsveska kirjoitti...

kävin kiittelemässä kouvolan lankakauppalistasta johonkin 2005 bloggaukseen.. kiitos siis. täytyypä pysähtyä blogiisi paremmalla ajalla. terveisin mökkiläinen anjalasta!