10. helmikuuta 2010

Lumi teki enkelin eteiseen

Mutta ei meillä. Täällä se vaan kinostuu tuollai hauskasti tuonne navetan päätyyn. Katkeaakohan tuo sähköjohto jos tuo kinos päättää yhtäkkiä pudota? Kyllä se on jännää tämä maalaiselämä...


Näin suuren käsityölehden joululiitteessä tälläisen kätevän vauvankaulurin, ohjetta piti heti kokeilla. Lanka on gjestalin bris (soijavillaa) ja voin suositella vauvanneuleisiin, ihanan pehmeä ja paksu lanka.

Ja eräänä aamuyön tuntina sain vision tyttären hatusta, siis vihreä korvaläppäpipo ja kimalteleva lumihiutale eteen. Saakohan kukaan muu aamuöisiä neuleideoita?

Paljon muutakin on neulottu mutta kamera ei oikein ole enää terässään ja kuvaaminen ei siksi oikein innosta.Katsellaan joku aurinkoinen päivä sitten...

Jos ei ole kovin paljoa aikaa neulomiseen niin silloin ei huvita tehdä huonoilla ohjeilla.
Siispä satsasin The Tailored Sweater-kurssiin ja kävin oppimassa Iitin värikeskuksessa loistavan tavan neuloa paitoja. Huvittavaa oli kun muiden paidoista tuli babyborn-kokoa ja meikäläisen reilulla käsialalla tuli samalla ohjeella yksivuotiaalle reilu pusero. Se ei tosin ole ihan vielä valmis mutta kunhan pääsen tuonne telkkarin ääreen istualleni niin pian saa vekara uutta päällepantavaa.

Päätän sekalaisen jorinan tältä erää tähän, tulipahan taas polkattua.Hi Sandra and possibly other english readers! As you can see,the winter makes odd things around us:) I have knitted a lot more things but my camera does not work well anymore and I have to wait sunnier days to take decent pictures.
I have so little time for knitting these days that I thought that I don´t have to waste my time to poor patterns and I took a class of The Tailored Sweater.There I learned a whole new way to knit sweaters that fit for me. You can find the tutorial from Ravelry, go ahead and give it a try.

Ei kommentteja: