1. helmikuuta 2010

Hei kaikki rakkaat ystävät!

Tässä on ihana lankakaappini, se on ollut aikoinaan Saimi-mummoni liinavaatekaappi. Vuosikymmenet se vietti ulkorakennuksessa ensin moponosien säilytyspaikkana, sitten isoveljeni varastossa rojua täynnä. Lahjoin veljeni antamaan kaapin meille kunnostettavaksi ja tadaa! Nyt se saa viettää kunnianarvoisaa loppuelämää arvostetussa työssä.
(Mies haluaa varmaan tähän väliin huomauttaa että raatoi tuntikausia pajalla hioen ja maalaten tätä, kiitos koko komeudesta kuuluu hänelle <3.)


Tarkastaja katsoo onko maali varmasti riittävän kuivaa että sisällön voi laittaa kaappiin.


Ja tässä! Jos on paha päivä niin auttaa kun menee kaapille, tervehtii kaikkia rakkaita ystäviä ja lepuuttaa silmiään väreissä. (Vähän ehkä jutteleekin langoille, ettei koita ole näkynyt ja miksi ne haluaa isoina.) Ylimmillä hyllyillä ovat rakkaimmat aarteet ja niitä voi kurkkia pikkuikkunoistakin.Muuten täällä on vietetty talvea lumisissa merkeissä, pakkanen on meitä hellinyt ja sisälläkin on saanut olla välillä pipo päässä kun aina viluttaa. Nyt saamme nauttia runsaasta lumesta, pelkästään eilen tuli 30 senttiä lisää.

Tammikuussa on tullut neulottua yli 800 g, hyvä minä! Olen nykyään innostunut skräppäyksestä, siihen saa menemään aikaa vaikka koko päivän ihan huomaamattaan. Ja vauvalle on tulossa yksi tilkkupeitto, koko ajan on jotain puuhaa käsille...

My dear husband painted our familys old cupboard and now all my beloved yarns stay there. If I have a bad day I open the doors and say: Hello dear friends! How are you? No moths today? Good!

I had a lovely bloggingbreak, we´ve enjoyed the winter, it´s been freezing cold (-28 celsius one night) and much snow. It snowed over 30 cm last day and tomorrow it´s gonna snow a lot more. I have knitted over 800 grams on january and I have started a new hobby, scrapbooking!

9 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Aivan ihana kaappi! Ja just oikeille asioille :D

Maj kirjoitti...

Aivan mahtava kaappi. Tuollaisen kun sais. Wau.

Saara kirjoitti...

Tosi hienosti kunnostettu kaappi! Todella houkuttelevan näköistä, kun se on täynnä lankoja.

Hepsi kirjoitti...

Ihana lankakaappi!

Tiinuli kirjoitti...

On sulla ihana lankakaappi!

Tiina kirjoitti...

Voi rähmä! Mieletön lankakaappi. Melkein voisin vihertyä jopa sisustasta, mutta onneksi lankalakko hillitsee himoja =)

-maria- kirjoitti...

Siis m-o-p-o-n-o-s-i-e-n säilytyspaikkana?? Huh, onneksi pelastit kaapin arvoiseensa käyttöön ja miehesi ahersi sen arvoiseensa kuntoon! Kaunis kaappi, ja kiva sisältökin ;-)

Sandra kirjoitti...

welcome back! The littlest one is quite a bog boy now!

Miinna kirjoitti...

IIIIIIIHANA toi kaappi <3 Kävisi hyvin meidänkin tupaan tuollainen malli. Sisältöineen. Heittäisin vaan ensin telkkakaapin pois, että mahtuisi. Voisi siinä sitten neuloessa avata kaapin ovet ja katsella lankoja amerikkalaisen hömppäviihteen sijasta.