20. huhtikuuta 2009

Vauva on uusi musta

Syntyvyys on parina vuonna ollut nousussa ja tänä keväänä kait erityisesti kun kerran kela-korttiakin sai odotella miltei kolmekuiseksi asti. Vauvan mukana saattaa esiintyä seuraavanlaisia asusteita:


Kestävät pestävät kestovaipat, tässä kaksi pul-kuorta ja kaksi pehmeää sisävaippaa. Nappikone on ollut kovassa käytössä sillä napit ovat kivempiä käytössä ja pesuissa kuin kankeat jokapaikkaan tarraavat tarranauhat.

Sanotaan että matkiminen on imartelun eräs muoto, tässä imarrellaan erästä sopivaa vaippamallia. Kiitos AnneM kankaista, tämä ja norsuvaippa ovat ihan parhaat suosikit.

Ruoka-automaattikin lienee syytä verhoilla tässä pohjoisessa ilmastossa, kietaisuimetyspaita on muokattu ottobren naistenlehdestä.


Tämä vihreä loimi on myös muokattu ottobren peruspaidan kaavasta, idea sama kuin boobeissa paitsi alaetukappaleen reunassa on sopivan napakka kuminauha ja kappale alkaa kainalon alta ettei vahingossa mitään vilahtelisi.


Löysin aivan upean laatuista englantilaista trikoota eurokankaasta, ikinä en ole parempaa trikoota tavannut kun kestää pesut ja käytöt uudenveroisena. Tämä on käytössä yöimetyspaitana kun tykkään ettei koko rinnukset saa palella öisin.

Just a few garments that I´ve sewed after baby was born.

Vaativa huuto kuuluttaa taas iltasyötön pariin, kiitoksia ja näkemiin!

2 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

shame on you - look like you've never been pregnant!
BTW, I am sewing my own diapers - no more comercial ones!

Ziina kirjoitti...

yeah,that´s because I´m inhaling like hell in pics, don´t tell anyone;)