8. joulukuuta 2008

Ahkerana

Kauheen ahkerasti on täällä neulottu, kun ei kerran selkä taivu eikä iskias anna mitään tehdä. Se oli kyllä hyvä tyyppi joka keksi tallentavan digiboksin, kiitos! Ja kiitän myös C.S.I:n, Bonesin ja supernaturalin tekijöitä, sekä jerichon, täydellisten naisten...you got the point...

Nämä olis niitä joululahjoja:

Vironvillaiset tossut siskolle, odottavat huovutusta. Edelliset oli kuulemma kulutettu puhki joten näihin voisi vielä tehdä pohjalliset ja neulahuovuttaa ne kiinni.

Jollekin miespuoliselle pipo, lankakauppa heinin alekopasta ei löytynyt kuin yksi kerä maastosmarttia joten jouduin jatkamaan vintageveljeksellä.
Merimiehelle kustoo-pipo, puuvillalanka ostettu kanssaneulojalta Turun seudulta.

Suvun tytöille sukkia, arvelimme neulemiitingissä koon 27 olevan neljävuotiaalle tytölle suht hyvä veikkaus. Galaksisukka kaipaisi paria ollakseen täydellinen joululahja.

Poikalauma varmasti pettyy kun paketissa on vaan sukkia. Life sucks, fellows.
Ja pipottomalle pipo, muistaakseni nimeltä Ardelle.

Kiva setä Tapio pohjanmaalta lähetti kyllä laatikossa hieman lankaa, ja jotain missä lukee päällä lasku. Kumma setä kun laskuja lähettää???Hyvien välien ylläpitämiseksi maksoin toki ajallaan:)
(Tarvii tutkia tota meidän sukukirjaa, ties vaikka oltais oikeesti sukua:O)

Mä en kyllä nyt keksi mitä mä tahtoisin joululahjaksi. Uusi nipsu-muki olis kyllä kiva ja kirjoneulesukat. Sukat panen itse puikoille kun selviän muista joululahjaneuleista.
Ja varmuuden vuoksi tilasin dawandan kautta vähän kehrättävää. Villaa nyt aina tarvii...
Innolla odotan myös Nauravan lampaan kuituklubin avautumista, se olisi kiva joululahja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komea on valmiiden pino, kattees käypi ihan =D!

Sandra kirjoitti...

Though my family roots are hungarian, though hungarian is the same language group with finnish, but I don't munderstand it a bit, so please, just few english lines!

WorstedKnitt kirjoitti...

Sulla on hienosti onnistunut tuo Galaxy-sukka! Oikein avaruushenkinen :)