21. marraskuuta 2008

Joululahjaneulontakausi

Tein jo joululahjalistaa, muutamalle lahjottavalle pitää neuloa sukat, sitten yksi nauhalankashaali ja parit pipot ja yhdet huovutetut tossut. Tuntuu että lähipiirissä ei ole montaa joka "ansaitsisi" käsinneulottuja lahjoja.

Miten nuo kuvatkin saa tänään kääntää moneen kertaan oikeinpäin? Claudia-pipo vaati neljä latauskertaa ennenkuin suostui olemaan kunnolla. Poika tykkää hämähäkeistä (ei oikeista toivottavasti) joten virkkasin pikaiseen hänelle tälläisen kunnon möllikän. (Yes Sandra, you gave that yarn for me years ago, thanks!)

Ja kirjasta tiny yarn animals löysin ohjeen kilpikonnaan. Poika haluaisi kilpikonnan ja me emme oikein innostu ajatuksesta, toivottavasti tämä auttaa edes vähän.
Myös pikku virtahepo on peräisin saman kirjan sivuilta, laitoin tähän avainrenkaan ja joku saa tästä pienen maskotin vaikka reppuunsa roikkumaan.
Lahjoin vähän itseäni kun en ole minnekään messuille raahautunut ja muutenkin tunsin ansainneeni jotain kivaa. Villaletit ebaysta (myyjä wheeldale123), aivan ihania, kuohkeita ja upeat värit.

Ja tämän ihanan pikkulaukun bongasin DaWandasta, sinne mahtuu rahapussi ja kännykkä jos ei aina jaksa raahata isoa käsilaukkua mukanaan.

Lapsen koulumyyjäisiinkin pitäisi jotain lahjoittaa, taidan pengata ensin kaikki komerot läpi jos jotain löytyisi jo valmiina. Ihan varmaat jotkut sukat ja huivit on jossain jemmassa...

3 kommenttia:

Vampira kirjoitti...

Upeita pikkueliöitä ja kaunista villaa!

Tuula kirjoitti...

Kiitos kun piipahdit blogissani :)
Upeita käsitöitä sinulla! Joillain se vaan on taito tehdä käsillään! Ihailen töitäsi.

sartsa kirjoitti...

Ihan mielettömästi valmiita töitä. Ainakin kuvista näyttää siltä. Toi hämis on kyllä tosi magee!