28. maaliskuuta 2008

Ostamisen sietämätön vaikeus

EDIT: Näkyy olevan taas uusi MSN-virus liikkeellä, eli jos tulee viestejä tyyliin kaikkihan on ilmaista ja linkkinä jokin freeilmainen niin ei kannata avata.


On hankalaa löytää mitä hakee jos pitää löytää jotain toimivaa, järkevän hintaista ja hyvännäköistä. Meillä on esim. kahviastiastot niin huonossa jamassa että pitäisi hommata uudet ja mieluiten tilaamalla jostain mutta mutta...

-jos astiat näyttävät hyvältä, ne ovat liian kalliita
-tai ne eivät ole konepestäviä
-tai sormi ei mahdu kupin korvaan
-tai niitä saa vain neljän kupin setteinä
-tai juuri se kivempi väri on jo loppuunmyyty

Enhän vaadi paljoa jos kuppien pitäisi olla kivan näköiset, 6 kpl setissä ja alle viidenkympin hintaluokkaa?
Jaksan kyllä odottaa kunnes sopivat löytyvät, keittiön pöytääkin metsästin reilun vuoden ennenkuin sopiva osui kohdalle. Tärkeintä pöytäryhmässä oli tuolien mukavuus, hyvännäköiset tuolit olivat usein kamalia istua ja meillä pöydän ääressä saatetaan viettää pitkiäkin aikoja.

Nyt pitäisi löytää mikroaaltouuni ja nimenomaan sellainen jossa on ne pyöreät säätimet ja tehoa 800W ja hintaa alle satasen. Suurin osa mekaanisista vehkeistä on 700 wattisia :( ja lapset eivät osaisi käyttää näitä hienoja uuneja joissa on kymmeniä nappuloita (epäilen etten itsekään osaisi). Tähän mennessä olen törmännyt yhteen vaihtoehtoon joka täyttää tiukat kriteerini.

Eli jos ihmettelette miksei meillä ole sohvapöytää, se johtuu siitä että yksikään pöytä ei ole ollut sellainen joka kelpaisi.

Kenkäkauppa on asia erikseen, mulla on niin hyvä maku ettei mulla ole siihen edes varaa.

Ostaisin kotiimme mielelläni vanhoja puuhuonekaluja hajoilevien melamiinilipastojen ym. tilalle, osaisin kunnostaa ja verhoilla itse kaikenlaista. Harvoin kuitenkaan lompakko ja löytö kohtaavat toisensa ja joudun kärsimään lenkottavista lipastonlaatikoista varmaan vielä pitkän aikaa. Sellainen siro klaffilipasto olisi onnen huipentuma!

Yksi löytö on tullut tehtyä, bongasin hyvännäköiset kuulokkeet.

Nykyään on onneksi edullisia vaihtoehtoja, eli kun näen jotain kivaa suomalaisessa kaupassa, käyn tutkimassa löytyykö ulkomailta halvemmalla ja usein ebaysta tai suoraan tavaran tuottajamaasta saa saman postikuluineenkin halvemmalla. Niinkuin ebay.de myy uusia ompelukoneita ja saumureita parilla sadalla...

2 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Moi! Käys kurkkaamassa, millainen huivi sun langoista syntyi. Olen vieläkin onnesta äpönä. Ja jos sattuu olemaan valkoista lankaa jäljellä niin ilmoittele ;))

Totoro kirjoitti...

Siistin näköiset kuulokkeet, kerrotko käyttökokemuksia jos päädyt ostamaan? Osa arvostelijoista kommentoi, että istuvat vähän löysästi ja äänenlaatu on saanut sekä kehuja että haukkuja. Mene ja tiedä