29. maaliskuuta 2008

Kevättä rinnassa

Ihastuin Shalom Cardiganiin heti kun näin sen, mikä olisikaan kevätkeleillä kivempi kuin lyhythihainen villatakki. Pienillä muutoksilla sain aikaan tämän:

Shalom cardigan was just what I wanted at this time of year, what would be more perfect garment than a shortsleeved cardigan? I did some little adjustments and here it is, finished.

Ihanat shibui knitsin langat odottelevat kerimistään, riittääköhän yksi vyyhti edes lyhytvartisiin sukkasiin?

These lovely shibuiknits sockyarns are waiting for knitting, I wonder if one skein would be enough for short socks?


Tämän sukan langan olen itse kehrännyt ja 95 grammaa riittää näin pitkävartisiin sukkiin. Lankakin on tarpeeksi tasaista pitkän harjoittelun jälkeen.

I´ve spinned this sockyarn and 95 grams seems to be enough for socks. I´m proud of my yarn.

Asuntokauppa käy tällä hetkellä kiihkeänä, tätä pönttöä havittelee kaksi lintupariskuntaa ja talitiaispoikamies. Kuka voittaa, sinitiaiset, varpuset vai talitintti?

There´s two couples and one single bird who all want to move in this birdhouse. I wonder who wins the competition?

2 kommenttia:

Villapallo kirjoitti...

Asuntopula linnuilla on yleensä huomattava! Ja meillä ainakin mökillä käy usein niin että tintit valtaa ajoissa keväällä pöntöt, mutta sitten myöhemmin kirjosiepot tulee ja vie tinttien asunnot, pöllyttävät oikein toisten uudet pehmusteet ulos:-/

Elisa kirjoitti...

Onkos tuossa shibuiknitsin vyyhdissä 50g lankaa vai? Mie tein lorna´s laces shepherd sockin 1 vyyhdistä Knittyn Breezet, ja lankaa jäi vielä, että ainakin tällaiseen koon 40 jalkaan tuli kepoisestikin 50g:sta lyhytvartiset sukat :)