24. tammikuuta 2008

Mamboree

Vaalensin hieman että näkee onko kuvassa norsunloimi vai ehkä jokin hieman muotoillumpi härpäke. Kaikkihan alkoi siitä että näin Martsulin blogissa Reversible Winter Capeletin(PDF)
ja neuletiheys sopi mamboon. Sitten kun sitä lankaa oli riittävästi niin hurahti hieman ylipitkäksi. Ja tuli vähän pussihihaa ja lehtireunaa, kokonaisuudesta tykkään kovasti.

Mamboa jäi vielä reilu kerä villatakkisen jälkeenkin, kokeilin feather and fan-kuviota pipoon.


Lainasin loop-de-loopista lehtikuviot tähän lätsään, tuo vihreä väri suorastaan huusi niitä lehtiä. Se puserokin varmaan onnistuisi mambosta vaan taitaisi tulla aika painava. Ja olisihan se kiva jos pusero kuivuisi kohtuuajassa, mustan pipon pesin ja kuivuminen kesti kauan.

Täällä on päälaella lehti.


Tää viimeinen pipo on Hannah joulukuun magknitsistä.

Oranssi on muuten maastoväri, katsokaa vaikka:


5 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Se pusero onnistuu tosta mambosta, tein sen tuossa syksyllä, mut pureksin pois kun muuten malli ei osunu mulle.

verano kirjoitti...

Ihana vihreä lehtilakki!

Satu H kirjoitti...

hannah on kyllä kiva pipomalli! :)

jantta kirjoitti...

Kurkkimaan tulin:)

Ketutar kirjoitti...

Oi tuli tippa linssiin... oranssi kissasi on kuin meidän kadonneen kissan pikkuveli. Samaa vaaleaa väriä ja hoikkaa mallia ja sama pitkä häntä... meidän kisu oli enempi pikullinen selästään ja hännänpää oli valkea. Mutta on niin samannäköinen :´(
Sitäpaitsi meilläkin on kuva siitä kuinka marmelaadinvärinen kissa katoaa maisemaan - meidän kerrostalo kun on samaa väriä ;-)

On muuten kivan näköisiä pipoja :-)