7. syyskuuta 2007

Salomonella iski / I´ve got salomonella

Matti tässä moi! Olen ainakin triplasti isompi kuin viime kerralla ja kasvukäyrä on noususuuntainen. Minusta tulee isona Karvinen.


Täällä on viruttu sohvalla erinäisten virusten kourissa, pahin taitaa olla tämä salomonella-virus. Neljästä kerästä karu selli-lankaa saa vaikka mitä:

Ihan tavallisesti virkattu poncho tytölle eskariin

Kiva kolmiohuivi salomonellasolmuilla, minulle:)

Pitkulainen huivi pukin konttiin (tee sananmuunnos...)

Ja vauhtiin päästyään salmonella vaan yltyy:


Pitkään kirjahyllyssä lojunut myssyntekele purkautui ja siitäkin tuli huivi. Poikani siihen kovin tykästyi, liekö väri viehättänyt.

Yksinäinen mohairkerä solmuuntui myös, tämäkin sinne kokin...eikun pukinkonttiin. Ja pari muutakin lankakerää jalostuu samaan malliin kun kerran vauhtiin on päästy.

Toivottavasti hajonneen läppärin kovalevyltä on saatu tongittua lankataulukko talteen, sinne on tullut paljon muutettavaa, toivon että myös neuleohjeeni ja valokuvani on saatu pelastettua. Minä kun luulin että hp olisi kestävä tietokonemerkki niin kilin kassit! Kaksi vuotta ja poks! Että terveisiä vaan teille hp:lle, lämmin kiitoskirje seuraa perässä.

Sitten viimenäkemän on tullut parit sukatkin väännettyä, pienemmät omalle pojalle ja suuremmat 7 v serkulle. Jösses että on jätkän jalka kasvanut! , siis viime sukkien neulomisesta.

Tässä aivan au naturellina ilman nappeja ja pingotuksia tämä alkukesästä aloitettu petroolinvärinen villatakki. Piti sen verran säätää että joustimet ovat ihan tavallista neuletta ja hihat on tehty raglanina kun en niin istutetuista hihoista tykkää. Päällä tämä nähdään sitten joskus.

I´ve done some destashing with lovers (salomon's) knots, they are great! I got finally the new camera and memory card and now I´m learning to use my new toy. Pictures seem to be better than before, enjoy!

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Kunpa mäkin olisin osannut ja tajunnut edes yrittää tehdä tuohon pitsineuleeseen raglanhihat...Tein sen kaiken lisäksi 7Veljeksestä, joten on tällaselle kapeaharteiselle pikkasen liian väljä olkapäistä.

uhoava gnu kirjoitti...

Vau, täällähän on muuttunut ulkoasu ja nimikin! Mukavan raikasta!
Tuo pitsitakki on mullakin todo-listalla, mutta tuskin osaan muokata hihat raglaneiksi...
Salomonellaa en ole vielä saanut ja toivottavasti vältynkin ainakin kunnes saan parit ufot tehtyä ;)

Helmis kirjoitti...

Tervetuloa taas "maisemiin" ja onnea uudelle bloginimelle!

Vaihtelu kyllä virkistää, mutta uusia koneita ei millään viitsisi vaihtaa parin vuoden välein *grrrr*.

Salmonella on aika vaikea tauti, etenkin näin syksyllä se voi päästä tosi pahaksi :).

mursuliina kirjoitti...

varsin vakavaksi on tuo tauti jo tainut päästä. äkkiä lääkitystä peliin, eli lisää lankaa!

Kati a.k.a KaSil kirjoitti...

Jestas, Matti on kuin meidän Hermanni!

Satu H kirjoitti...

salmonellaa liikkeellä täälläkin, i see. kovin on tarttuvaista sorttia. ja hankala päästä eroon. :)

milliini kirjoitti...

hitsi, meidän punainen poika yrittää ihan selvästi kirjotella teidän matille, mut ei näytä osaavan painella oikeita nappeja, ylös ja alas vaan. mau mau hän huutaa ja terkkuja samannäköiselle isolle pojalle näin toivottaa.

Ihme tyyppi toi untokin ku kehrää ja naukuu yhtä aikaa.