14. syyskuuta 2007

Pimp my baskets!
Kävin päivänä eräänä tuolla ulkomaailmassa ja
huomasin että korit ovat nyt todella in.
Kaupoissa näkyi mahtavia korivuoria ja sain vaikutteita, minullahan on kokoelma vanhoja pärekoreja ihan käyttämättöminä.
Miehen mummolta jäi aikoinaan kesken tämä ristipistotyö, liekö pöytäliinaksi aiottu...Vanha täydentää vanhaa ja kangas sopi tämän suuren korin vuoraukseksi.


Keskeneräisyys saa näkyä!Tämän kuvan värit ovat ihanat, rakastan ruskeaa puuta yhdistettynä valkoiseen. Tälläistä näkee hienoissa sisustuslehdissä, ei yleensä meikäläisen kotona;)


Vanhat lakananreunapitsit eivät saa mennä hukkaan ja pienenkin pätkän pitsinauhaa saa hyödynnettyä rusetiksi.Kolmas kori sai toisenlaisen reunapitsin

Eteisen hattuhylly ennen

ja jälkeen. Parempi!I´ve noticed that baskets are really in this fall. I have some ancient wooden baskets without any use and some old crocheted laces from sheets long gone. I love old things and these compare each other. There´s always need of storage space, especially in hallways.

8 kommenttia:

inkeri kirjoitti...

Vautsi! Hyvä idea uusiokäyttää vanhoja käsitöitä.

emilia kirjoitti...

aivan ihania koreja ja tosiaan hyvä uusiokäyttöidea :)

uhoava gnu kirjoitti...

Mahtavaa tuunausta vanhoista, rakkaista tekstiileistä!

Kangaskasa kirjoitti...

Todella komeita koreja ja herkkiä, kauniita pitsikankaita. Hieno idea,upea sisustuselementti!

Satu H kirjoitti...

korit oiskin hyvä idea peittämään hattuhyllyn ainaista kaaosta. :)

sanni kirjoitti...

Hyvä idea. Missäs mun korit on, noita lakanoita on yllin kyllin.Täytyy lähteä etsimään.

Tulin tänne itseasiassa tarkistamaan, että eihän teillä tosiaan ole kuin yksi kissa. Harmaa sopisi karvisen kaveriksi oivasti :) Kotiin toimitettuna, noin kahdeksan viikon päästä :)))) ???

Pami kirjoitti...

Ihanat korit!!!!

saris kirjoitti...

Ensimmäisen korin pistely on Tuuterin kansallispuvun esiliinan malli. Värit vain ovat erilailla. Olen sellaisen tehnyt muutama vuosi sitten.