4. helmikuuta 2007

Liian pieni bittihiekkis?

Eikö muka netissä riitä tilaa kaikille? Vai onko blogilista liian ahdas? Heti kun joku sponsoroi asiaa niin lupaan perustaa neuleblogilistan jonne ei muiden tarvitse tunkea, pistäkää hattu kiertämään. Sitä odotellessa; tissit

10 kommenttia:

Juska kirjoitti...

Jes, jes, tissiblogeja! Osuin kuumaan aiheeseen Tikrun sivuilla ja näin ollen en ällistynyt aivan niin pahasti, kun menin avaamaan Blogilistaa. : D

Mörkö kirjoitti...

Vähän kyllä säikähdin, ihmettelin että miten tämänniminen blogi on suosikkeihin päätynyt.:D En kyllä tajua mikä ongelma heilläkin on nyt, eihän heidän ole pakko neuleblogeja katsella ja minkä sille voi jos on niin paljon ihmisiä joita kiinnostaa enemmän neulonta kuin heidän omat bloginsa. Ehkä se on kerta kaikkiaan niin kova pala niellä, että joku NEULEblogi on korkeammalla top-listalla.

tissi-ilu kirjoitti...

heh heh, ne on vaan kateellisia, kun meillä on eniten tilaajia!

ja juuri siksi en halua mitään neuleblogilistaa, sehän olisi selvä luovutus. ja haluan lukea kaikki blogini kyllä samalta listalta.

Pilvi kirjoitti...

Mä nautin mielelläni myös kaikki suosikkiblogini samalta listalta, mutta hauska nimenmuutos sulla! Itse vielä harkitsen...:)

Pörrö kirjoitti...

Tissit bongattu :)

ainahamsteri kirjoitti...

Eikös se niin mene, että huipulla tuulee? Tartteis lämmittäviä neuleita hamstereille ja tisseille.

Itse olen viettänyt monta hauskaa hetkeä uusien nimien parissa, sain itsekin yhden tilaajan lisää kun uudistin nimeni blogilistalla. Joten on siinä jotain perää oltava... :-P

vikke* kirjoitti...

Jaa-a, on kyllä pieni ja ahdas maailma...blogilista maailma :o

Mulle aihe ihan uus, ehdin muutamat blogit tän asian tiimoilta selata ja muutamiin tisseihin törmätä :D

Nää on näitä mitkä menee yli hilseen, mutta ilmeisesti netissä...millä tahansa palstalla tai listalla pitää aina välillä nousta aallot, kuohuta ja myrskytä vesilasissa.

Kohta kukaan ei enää muista moisia ahdasmielisiä, hope so!

Mulla (kai) onneksi on hieman epämääräisesti nimetty sekä rajattu blogi, sopii mulle ja toivottavasti en häiritse sillä ketään blogilistalla.
Ei tää sunkaan blogin nimi heti neuleisiin viittaa jos ei sisällöstä tiedä :D

zeska kirjoitti...

Mulla oli koko homman kanssa ihan vaan hauskaa :). En ajatellut oikeastaan ensihuumassa muuta kuin "hih, hamsterit on huomattu muissakin kuin neulepiireissä" ja "hei, leikitään mekin niinku noi", eli aika kevyenä viihteenä pidin enemmän kuin ärtymyksenä ja pyhänä ristiretkenä :).

KirsiÄr kirjoitti...

Ymmärrän pikkuisen ei-neulebloggajiakin. Kyllähän neuleblogit jollain lailla dominoivat listoja. Jos ei ehdottomasti halua nelejuttuja lukea, olisi hyvä jos ne saisi Blogilistan näkymistä pois rajattua. Joku aihepiirin mukainen suodattaminen blogilistalla voisi olla kätevää, siis suosikkien lisäksi.

tuitu kirjoitti...

Tissit! Tää ei vissiin tänään pääse illalla :( Työvuoroa pukkaa jne. Mutta jos ilmestyn niin käyn pikavisiitillä...