11. marraskuuta 2006

Täytyykö tästä luopua? / Do I have to give it away?

Tästä puserosta tuli niin kiva etten haluaisi antaa tätä pois. Mieheni pyysi aiemmin syksyllä tekemään eräälle ystävälle (ei, tässä ei ole mitään Brokeback-sivujuonta) villapuseron joululahjaksi ja kun sopivaa lankaakin sattui olemaan, niin mikäpäs siinä. Onhan tämä kyseinen ystävä ollut aina auttamassa remonttihommissa ja kiikuttanut kasapäin pelejä ja dvd-elokuvia lainaan, yksi villapaita on pieni kiitos vuosikausien avusta:) Mutta miksi lahjoista tulee niin hyvin onnistuneita ettei niistä haluaisi luopua?


Hubby wanted me to knit a sweater to one of his friends (no Brokeback-things although), I had nice bagfull of gray wool so why not. At least one xmaspresent is finished. But tell me why gifts success so greatly that I almost can´t give them away?



Harmaa anatomia-villapaita / Grey's anatomy-sweater
Lanka/Yarn: Aino, 600 g
Ohje: Novita syksy 2005, malli 5 / Pattern:Novita fall 05, model 5
Puikot: 4,5 ja 5 (ohjeesta poiketen koska mielestäni Ainon pinta saattaisi pysyä paremman näköisenä pienemmillä puikoilla neulottuna) /Needles:4,5 and 5

Vähän lisää anatomiaa. Iih.
Little more anatomy, yaiks.


Harmaata väriskaalaa noudattavat myös nämä ihanaisesta angoravillasta tekemäni sukat, aiempi käyttötesti tästä langasta osoitti että se huopuu kevyesti ensimmäisessä pesussa ja angoraosuus kuluu jalkapohjista hieman mutta muuten langasta saa aivan ihanan lämpöisiä sukkia varsinkin erittäin kylmällä säällä ulkoilemiseen. Sukat pitää venytellä pesun jälkeen oikeaan kokoonsa mutta eivät huovu neljänkympin normaalikonepesussa kuin sen kerran. Pitsineuleita tähän lankaan ei maksa vaivaa tehdä, reiät häviävät kyllä tehokkaasti karvan ja huopumisen takia.

The most warmest socks ever, 50% angora 50% wool-socks. They felted slightly at the first wash and you should always stretch them little after washing but oh boy how warm and soft and nice they are. Only the best for my feet:) Forget all laces and cables, just plain pattern works best.
On next issue:fathers day gifts and did the mittens felt enough

Seuraavassa numerossa: isänpäivälahjoja ja huopuiko lapanen riittävästi

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ooh!!! Mikä anatomia!

Marsvin

Jenni kirjoitti...

Jeezez! Nyt meni anatomiasta aamukahvit väärään kurkkuun. Parhaat lahjat ovat sellaisia, joista ei meinaa raskia luopua...

amelie kirjoitti...

Jösses mikä paita. Luvattoman hieno. Miten mulla on menny Novitan lehdestä tuommonen ohi.

vikke* kirjoitti...

Mul kans mennyt ihan ohi noin hieno paita Novitasta...lienee ollu erivärinen tai tylsempien vaatteiden joukossa kuvattuna :o

Mut hiano on!!

Mä ehdotan että teet nyt sen lahjapaidan ja pidätte on ittellänne ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jösses mikä anatomia. Kesäksi hihaton tanktoppi, käsinneulottuna? Jeh?

Anonyymi kirjoitti...

Onpa teillä todellakin anatomiaa kotona!!!
Tuo villapaita sopii huippuhyvin mallin päälle...
Lahjoista tulee mulla ainakin sen takia hyviä kun yritän tehdä paremman kuin hyvän kun tiedän alunperin että se tulee jollekin toiselle.

Anonyymi kirjoitti...

WoW. Hieno paitakin. *grin*

Anonyymi kirjoitti...

What a hubby! Yep, some drooling here!
BTW (some 10 minutes after I finally took off bglance over those muscles), sweater is great. I know why is so hard to give it away!

Piikkari kirjoitti...

Onpa se Ziina sitten lihaksistunut sitten viime näkemän! Jatkakaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mä tein tuota ohjetta sekä samaisessa lehdessä ollutta toista ohjetta (se jossa on etukappaleessa miljoona ristikkäistä silmukkaa) muokkaillen neulovalle miehelle paidan viime syksynä. Tuli tosi hyvä, mutta Aino meinasi aiheuttaa kyllä itkun. Paitaa ei voinut enää pitää muutaman kuukauden käytön jälkeen julkisilla paikoilla, koska se oli niin kulahtanut :(

Eli paita lahjaksi ja nettikaupasta jotain laatulankaa oman könsikkään paitaan! :)