8. marraskuuta 2006

Kirjakatsaus / Book review

Kyyti-kirjasto on uudistunut ja nyt saa lainattua 50 c maksulla kaikkia järjestelmän kirjaston kirjoja. Kahlasin heti neulekirjoja läpi ja lainasin seuraavat:

Jean Moss: Sculptured knits. Kirjassa oli kolme tai neljä kivaa mallia mutta suurin osa oli jotenkin vanhanaikaisia ja olenkin iloinen etten ole tätä ostanut vaikka se amazonissa toivelistalla onkin roikkunut.

I used our library and borrowed these:

Jean Moss:Sculptured knits. Three or four nice models, other quite oldfashioned. Happy that I haven´t bought this.Hollywood knits style: erittäin helppoja, suorastaan aivottomia malleja, sopii niille joille kaikki oikean ja nurjan lisäksi on suuri haaste. Ameriikan vastine Puikoissa-kirjalle.

Hollywood knits style: If anything else than knit and purl scares you, buy this. Plenty on easy models. Nice and simple knits.
Decorative knitting: kirja sisälsi runsaasti kaikkea kikkailuja, kaikenlaisen tavaran liittämisestä neuleeseen, kirjontaa, nyppyjä, röyhelöitä yms. Valtava ideapankki sellaisista pitäville.

Decorative knitting: If you fancy all kinds of stuff added to knittings, excellent choise for you.


Monen muun tavoin myös minäkin ostin Knitting on the roadin ja tykästyin siihen, kun taas saman kirjailijan Knitting vintage socks ei miellyttänyt ollenkaan. Täydellisen sukkakirjan etsintä jatkuu silti...For every socklover, Knitting on the road. I liked it more that Knitting vintage socks, many nice socks are waiting to get knitted.

PS:uusi Moda, eikös joku ole sanonut että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ei kannata sanoa mitään. Ainoa mitä nyt tulee mieleen on se että Modaa ei tarvi tuulettaa kahta viikkoa ennenkuin sen voi tuoda sisälle.

2 kommenttia:

sandra kirjoitti...

You can borrow knitting books in library? Damn you! Now I am sure Croatia is third world!

Must ask out local foreign bookshop about price of Decorative Knitting - seems like lot of knitting fun!

TiinaV kirjoitti...

Viimeisen lauseen kohdalla repesin... :D
Niinpä.