23. marraskuuta 2006

Kotirouvan ei-niin-salaiset fantasiaunet / Housewife fantasies

Näin viime yönä unta että lähdin opiskelemaan ja jouduin hankkimaan opiskelukämpän puoliksi toisen opiskelijan kanssa. Kämppäkaveriksi sattui Strömsön Matias Jungar
ja hän olikin oikein mukava kämppis, pientä flirttiä ja sillee... Heräsin aamulla hyväntuulisena.

Näin ko. herran lauantaina livenä ja Strömsö-kirjan viimeinen palautuspäivä on tänään, alitajunta halusi kai muistuttaa asiasta näin:)

Mutta hei katsokaa! Nyt nuo pahuksen sukat ovat valmiina ja ei, en aio vetää niitä jalkaani. Ikinä.
Hassua että suuri käsityölehti ei ollut viitsinyt tehdä mallisukkia ohjeen mukaan, käsittääkseni noissa on nyt french heel ja mallisukissa tavallinen vahvennettu kantapää.

Onko kukaan lukenut artikkeliani Ullassa; Eettinen langanpää? Kommenttia aiheesta?

I had a dream last night, I had to go studying something and got a nice roommate, Matias Jungar from very popular freetime-show talker. He was great person, flirted a little and so on...I awaked in good mood. I saw him last saturday at the fair and today is the last day to take back to library his book of the same show. Mind is a mysterious place.

But hip hooray to me, those damn socks are finished. And I´m never going to use them.

12 kommenttia:

HeliP kirjoitti...

Tuota kantapäätä minäkin ihmettelin, kun väkersin ohjeen mukaan ja kuvassa oli ihan erilainen... Omani näyttää suunnilleen samalta kuin sinunkin sukissasi, joten en kai ole ihan metsään mennyt...

omena kirjoitti...

Minä luin artikkelisi, mielenkiintoista asiaa ja täytyy myöntää, että montaa juttua en ollut tullut edes ajatelleeksi :/.

Puputsi kirjoitti...

Minäkin luin sen artikkelin ja siitä löyty vastaus moneen kysymykseen, jota oon miettiny. Jäin tosin kaipaamaan aiheesta lisää, mutta onneks oli tosi hyvät linkit lopussa.

Tiina kirjoitti...

Juttusi on ihan asiallinen, mutta on aika hemmetin hankalaa olla eettinen kuluttaja näissä asioissa.

Jos nyt oikein kärjistää, niin ei pitäisi töitä tehdä ollenkaan vaan käyttää kaikki aikansa maailman parantamiseen, mutta seuraava kysymys onkin sitten se että millä taloudellisilla panostuksilla tuon teet?

Uskon että kaikki meistä ovat ajatelleet erilaisia eettisiä näkökohtia kun kaupasta tuotteita ostavat, mutta se että tekisi sen saman jokaisen tuotteen kohdalla joka sinne ostoskärryyn menee, on ehkä liikaa pyydetty.

Ajattelemisen aihetta tässä kyllä on.

Agua kirjoitti...

Luin myös artikkelisi ja minusta se oli tosi hyvä, täyttä asiaa! Moni kun luulee että kaikki itse tehty on kovin ekologista sen tarkemmin funtsimatta asioiden taustoja.

Rieppa kirjoitti...

Mie luin uudestaan ja uudestaan tuon linkin että 'Eettinen kantapää'. Bläh :)
No joka tapauksessa artikkeli tuli luettua jo toissapäivänä, hyvä, selkeä ja tiivis paketti. Hieman omatuntoa kouraisi tuo iso villalankavarasto ja olematon kasvikuituvalikoima...

Karoliina kirjoitti...

Kirjoitat asiaa. Puuvillan viljelyn haitoista olen ollut tietoinen eivätkä nuo muutkaan asiat mitään yllätyksiä ole. Kaikissa asioissa on aina useampia puolia. Lampaat tuottavat villaa joka tapauksessa, joten miksi sitä ei voisi hyödyntää. Mulesingia en voi missään nimessä hyväksyä, mutta tosiaan milläpä sen selvität mistä merinovilla on peräisin. Materiaalina kuitenkin mitä mainioin. Keinokuituja en juurikaan käytä, en niiden epäekologisuuden vuoksi, vaan koska en pidä niistä. Olen usein mielessäni ihmetellyt esim. vegaaneja, jotka eivät hyväksy eläinkunnan tuotteita missään muotoa. Ovatko öljystä valmistetut muovijalkineet sitten parempi vaihtoehto kuin nahkakengät?
---
Maltoitko muka vain flirttailla Mathiaksen kanssa?

Kpupu kirjoitti...

Sama homma kuin Riepalla. Tuon kantapää jutun jälkeen siinä tosiaan minunkin silmissäni luki 'Eettinen kantapää'. Tajusin sen vasta kommenteista, että olen lukenut väärin...

Lankakomero kirjoitti...

Itse pyrin kuluttamaan mahdollisimman vähän ja kierrättämään aina kun mahdollista. Esim. huonekaluja ei meille ole uusina hankittu kuin tietokonetuolit. Koska vietämme niin paljon tietokoneen ääressä miehen kanssa, on hyvät tuolit mielestäni tärkeät. Itse syyllistyn puuvillalankojen käyttöön, mutta vaikka ei puuvillalankaa käyttäisi, niin useimmat meistä varmaankin omistavat puuvillaisia t-paitoja ym. vaatteita. Jos taas akryylia syntyy öljyn jalostuksen sivutuotteena, niin sitten ei pitäisi öljyäkään käyttää missään, jos akryylin täysin kuituna tuomitsee. Pellava-, hamppu- ja nokkoskuidut saisivat tosiaan yleistyä ja jos niitä alettaisiin enemmän tuottaa ja käyttää, halventuisivat niiden hinnatkin. Suo siellä ja vetelä täällä tuntuu usein olevan näissä asioissa.

pinkkitoukka kirjoitti...

Onko nuo sellaiset isoäidin villasukat? aloittelin kesällä tuommoisia ja on siihen kantapään kohtaan jäänyt, mua ei hotsita noi lankakorvikkeet (kuten ei peukaloreiätkään). Ne ei mahdu kunnolla jalkaan, vaikka naisen koolla teen ja ihan Nallea ohjeen mukaan.. :)

sandra kirjoitti...

I am still hoping that one day some hairy guy will come at least in my dreams!

Ziina kirjoitti...

mukavaa että artikkeli herättää ajatuksia, asioilla on aina monia puolia.

helip:noin se kantapää ohjeen mukaan kuuluu ollakin
pinkkit.: pura pois vain jos et enempää ole ehtinyt tehdä, ihmeparannuksia mallin mielekkyyteen ei ole odotettavissa

sandra: wish you luck:)