27. elokuuta 2006

Kuutamokeikalla / Moonlightning

Kuutamokeikka= käsityöläisten myyntitapahtuma Inkeroisissa.

Nimensä mukaisesti keikka kävi loppuvaiheessa hieman hämäräperäiseksi, viimeisen rannekorun ostajakin sanoi että katsotaan sitten aamulla minkävärinen koru tuli ostettua;)

Myyntipöytäni iltayhdeksän aikoihin illalla.

Ristikkäisväriset jämälankasukat ja suvista virkattu myssy tytölle. Kanniskelin virkkuuta kassissani ja siihen on imeytynyt pepsiä. Voisin lyödä vaikka vetoa etteivät tahrat lähde pesussa.
Veljeni tilasi melkein vuosi sitten työkaluilleen matkakotelon ja minä tilasin hänet meille sähkötöihin samoihin aikoihin. Sähkötöiden pitäisi valmistua tänään, joten työkalukotelokin piti saada valmiiksi. Pitkään venynyttä urakkaa hoputin vanhanaikaiseen tapaan kantelemalla äidille:" Äiskä, Kari ei tuu tekeen mun sähkötöitä, sano sille et sen pitää." :) Vanha konsti tepsi.

Edellinen postaus julkaisi itsensä kolmena ja kun poistin yhden niin seurauksena on se että postausta ei voi poistaa, muuttaa eikä kommentoida kun sitä ei ole edes olemassa. Me kaikki näemme siis mystisen olemattoman postauksen kadonneista nuppineuloista. Vai kuvittelenko minä vain? Iiks.

I was selling my jewellery in evening happening called Moonlightning (Kuutamokeikka in finnish) That topmost picture presents my table at nine o´clock.

I carried that green crocheted hat at my handbag and there´s pepsi on it. I´ll bet that stains stay forever. Hat and socks are for my DD.

And lowest picture is a toolbag for my brother, he needs his favourite tools when he´s at work trip abroad. I even put his initials to toolbag.

3 kommenttia:

villasukka kirjoitti...

Ei ole sitä nuppineulapostausta näkynyt minun RSS:ssäni...tosin välillä tämä tuntuu temppuilevan varsinkin bloggerin kanssa niin, että jotkut postaukset tulevat mulle pari päivää myöhässä...

AnneM kirjoitti...

näkyiköhän edellinen postaus blogilistallakaan, minä en ainakaan ole käynyt tuota aikaisemmin lukemassa... tosin mulla on ollut vähän lukemiskatkoksia viime päivinä, mutta kyllä mä tän luen ensimmäisten joukossa kun jaksan blogeja alkaa lukemaan ;) no mutta hieno juttu että nupparit löytyi, hih.

marsu kirjoitti...

Jos et saa pepsiä hatusta pois niin voisin yrittää, eli lähetä miulle kunhan ensin yrität itse :-)