21. elokuuta 2006

Heinola

Populaa riitti, musiikki soi ja juopuneet möykkäsivät. Joku paha täti halusi välttämättä kuvata minua, mistähän kuvani kohta löytyy? Lordin keikka oli puoli tuntia myöhässä eikä jaksettu jäädä odottelemaan. Koko kansan lortti keräsi katsomoon kaikki mummosta vaaviin, kansallistunnelma oli vahva...

PMMP:n lavaesiintyminen on mahtavaa, tytöillä riittää energiaa joka säteilee katsomoon saakka ja harvasta bändistä voi sanoa että ovat lavalla parempia kuin levyllä. Nämä tytöt ovat.

Ihan kivaa oli, mutta miksi ihmeessä päätä alkaa särkeä joka ainoa kerta kun menee jonnekin ulkoilmatapahtumiin? Melu ja auringonporotusko sen aiheuttaa?

We had fun yesterday, those girls above are even better on stage than in record and few bands are. Lordie collected all from oldies to babies to audience, but they started half an hour later than supposed and we had to leave before that.
I´ve had headache every time when I go to consert outside, why´s that?

4 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

sulla olikin hurjan näköinen asu, eikö tullut lämmin? en kyllä livenä sua nähnyt missään...

AnneV kirjoitti...

Tällä kommentilla ei oo mitään tekemistä musiikin kanssa, mutta käypäs katsomassa tämä:

http://nrrdgrrl.nl/sok/pivot/entry.php?id=215

Ziina kirjoitti...

raisa: ihan normaali ulkoilupuku vaan, ja kuuma oli varmasti kaikilla

annev: ei kuulemma meidän autoon tuollaista, mut jos olis oma maasturi niin siihen tekisin just tuollaisen.

AnneV kirjoitti...

Kihi-kihi...voithan sä tehdä tuommoisen ja käyttää sitä vain silloin kun kieltohenkilön silmä välttää... ja sitten vaan oottelet kauanko menee että se huomaa itte tai kuulee kyliltä...