11. maaliskuuta 2006

Pulloharjahäntä / Brushtail

Mäyräkoira ja KisuMau eivät tule keskenään toimeen. Mäyriksen mielestä kissat ovat jotain karvaisia pikkupetoja joilta pitää saada nirri pois ja KisuMau kiipeää suosiolla koiraa pakoon, vaikka sitten sinne verhotangon päälle. Mau!
Lisää kuvia Noidutussa puutarhassa.

Our cat and dog are like, well, cats and dogs. KisuMau thinks that it´s better climb up on the curtain rod than to get eaten. Look that tail! Meow! More pics at my witched garden.
Neuloin Kevään. Kolme kerää ruskeaa Silkegarnia, aikaa meni noin 8 tuntia.

On ollut ilahduttavaa huomata kuinka moni muukin on neulonut tämän huivin, lämmin ajatus teille kaikille! Ja tosiaankin, tämän huivin voi neuloa paksummastakin langasta, tuo silkegarnkin on noin 7veljeksen paksuista. Itse ajattelin seuraavaksi kokeilla huivia Butterflystä äidilleni. Äitienpäivänä on sitten kiva lahjoittaa itsesuunnittelema ja neuloma huivi:)I knitted Kevät-scarf, three skeins of yarn and ca. 8 hours. I designed this last spring and I´m so happy to see how many people have knitted it. Warm thought for you all! You can knit this triangular scarf from any yarn you want, this silkegarn-yarn what I used is almost aran weight. I added english explanations to the end of pattern, in case someone is interested of that scarf.

9 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Love the pattern! My Mom asked for poncho for her - I am still looking for propriate pattern - most certainly will be eyelet/lace!
When will spring come in Finland?

Ziina kirjoitti...

Thanks Sandra. You know, it can snow here even around mothers day which is the second sunday on may or it can be over +15 degrees on the middle of april. The sooner the better, it was -25 this morning.Brr.

Käsityöriippuvainen kirjoitti...

Kevärhuivi on tosiaan ihana malli, ja helppotekoinen aloittelijallekin! Tein huivin pari kuukautta sitten ja se on ollut kovassa käytössä.

ainaoikein kirjoitti...

Kiitos. Että muistutit ihanhetipian tulevasta äitienpäivästä. Tosin kiire tässä tulee, taas, kuitenkin.

Helminalle kirjoitti...

Jeps, katselin minäkin tuota keväthuivia joskus marraskuussa ja silloin jo ajattelin, että keväällä pitää palata asiaan. Sopivaa lankaa oon etsiskelemässä...
Kiva, kun ihmiset tekee ja kokeilee malleja eri langoista, niistä saa itse ideoita ja paljon sitten tietoakin, esim. lankamääristä.

Lape kirjoitti...

Kevät-huivi on helppotekoinen ja kaunis... Toimii kivasti erityylisillä langoilla... hyvä ohje ;)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kaunis huivi! KisuMau näyttää kauhistuneelta ja häntä on maaaaahtava! :o)

katjuska kirjoitti...

Ihastuin kevääseen ja uskalsin aloittaakin sen kutomisen. Aloittelijalle sopiva ohje. Kysyisin, että minkä kokoinen huivi on 3 silkegarnin kerällä? Ja minkä kokoisilla puikoilla neuloit. Eka kerä on vasta menossa ja en yhtään osaa hahmottaa, että minkä kokoinen huivi on valmiina. Tiedän sitten hamstrata sopivia lankoja tarpeeksi :)

Ziina kirjoitti...

Katjusta:Huivin korkeus on n.55 cm ja leveys n. 130 cm mitenkään venyttelemättä. Kolmas kerällinen lisää huivin korkeutta noin puolellatoista lehtikuviolla. Käytin kutosen tai seiskan puikkoja. Ja malli on oikeasti ensimmäinen jota olen osannut neuloa ilman mallia, tosi helppo.