11. helmikuuta 2006

Urheilutoiveita / What I would like to watch?

Sain kammon talviurheiluun jo ala-asteella kun koko luokka pakotettiin seuraamaan jotain hiihtokisoja eikä kiinnostanut sitten pätkääkään. Ainoa urheilulaji jota oikeasti tykkään katsoa on vapaapaini mutta sitäkään ei talviolympialaisissa ole tarjolla. Ennen sentään urheiltiin alasti;)

Olen onnistunut kehittämään avoimen ihmettelevän suhtautumisen urheiluun, tyyliin miksi noi juoksee tuon pallon perässä ja kuka tuo raitapaita on? Onneksi aina löytyy tutoreja kertomaan asioista:)Kun oikein keksii niin epäurheilijakin löytää kisoista jotain katsottavaa; perverssiä mieltäni huvittaa painiotteluiden katsominen sekä pikakävelijöiden shortseissa tapahtuvan liikkeen seuraaminen, tai mitä vaan missä näkyy pakaroita ja muita mukavia lihaksia. Tai nättejä vaatteita:) Seuraavat kesäolympialaiset ovat ilmeisesti parin vuoden päästä?

Tänään opin uuden termin, yhdistetty tarkoittaa sitä että samat äijät sekä hyppivät mäkeä että hiihtävät. Mikseivät ne keskity yhteen lajiin kunnolla? Tai samantien ryhdytään yhdistämään lajeja kunnolla, miten olisi sadan mertin avantouinti jonka jälkeen kirmattaisiin syöksylaskuun ja sitten saunomisen maailmanennätyskisoihin? Mieheni ehdotus jo vuosia on ollut ampumahiidon ja mäkihypyn yhdistäminen, minusta mäkihyppääjillä pitäisi kyllä silloin olla kevlar-puvut...Olympialaisten ohessa tulisi naisillekin tarjota ohjelmaa, ehdotan jotain missä öljytyt lihaksikkaat nuorukaiset ottaisivat mittaa toisistaan. Mmmm...


Olympialaisten avajaisshow oli mahtava ja kaiken kruunasi Pavarotti, mutta mitä hän lauloi? Manowar on ainakin levyttänyt saman kappaleen:)

Italialaisten puvut oli suunnitellut Armani ja hyvä niin, miksi tyytyä tusinatavaraan kun maasta löytyy nimekkäitä suunnittelijoita? Suomalaisten kisapukuja en jaksa edes kommentoida, noudattavat samaa kaavoitusta kuin muukin suomalainen säkkisuunnittelu. Värit näyttivät melko synkeiltä vaikka suomalaiset juuri eräässäkin gallupissa sijoittuivat euroopan onnellisimpien kansojen joukkoon. Ihmellisiä tutkimuksia tekevätten.

Olympianeule edistyy alussa hitaasti kun pitää neuloa 1o1n ribbiä kiertäen kaikki silmukat mutta vauhti kiihtyy kunhan päästään asiaan. Siirryn tv:n ääreen katsomaan ihmisiä lumella.

I don´t like sports at all, I watch only wrestling if it´s available. I´m usually wondering things like why those men are running and who´s that guy with striped shirt? Luckily there´s always someone explaining things. I think I could watch something with almost naked muscular guys trying to win each other but is there somthing like that in winter olympics? NO! Blah!

Opening of olympics were a great show and I started my knitting olympcs item, it´s wery slow to do at the beginning, rib and you have to twist every damn stitch. I´ll put a turbo boost on when that part is done. I am still wondering what Pavarotti sung at the openings?

12 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Pavarottin laulu oli oopperasta Turandot.
Mä olen varautunut kisoihin lainaamalla äänikirjan Tuntematon sotilas. Urheilu kun syrjäyttää kaikki hyvät radio-ohjelmat niin kuuntelen kirjaa. Ja neulon.

Lankakomero kirjoitti...

Eipä tule pahemmin urheilua katsottua. Onneksi ei mieskään ole mikään urheiluhullu, vaikka joitain valittuja lajeja katseleekin. Mie en kestäis miestä, joka katselee kaikki mahdolliset urheiluohjelmat ja jääkiekot ja jalkapallot.

Susanna kirjoitti...

Meilläkään ei onneksi katsella juurikaan urheilua. Eilen tiirailtiin välillä avajaisia, mutta pääosin mies pelasi quakea ja mä clapottelin. Hiihtoa olen tykännyt ennen katsoa, ja kaikkea missä luistellaan. Mutta nykyään kun voi ihan itse valita mitä tekee, niin useimmiten en katso.

Sahrami kirjoitti...

Siis minen tykkää, kun miesuimarit käyttää sitä haalaria nykyään. Uimahyppääjillä on vielä pienet uimahousut - mutt' niillei ole niin leveitä harteita!

vikke* kirjoitti...

Urheilusta en minäkään ymmärrä mitään enkä katso. Onneksi ei mieskään katso, siis ei yhtäkään lätkämatsia ole ikuna kattonu, tuntuu että näitä miehiä on harvassa :)

Mä en kattonu edes Olympialaisten avajaisia eilisen migreenin takia, enpä tiedä olisko muutenkaan tullu katseltua.

Mulle on hiihdosta jäänyt paha maku suuhun kun peruskoulussa jouduin hiihtojälki-istuntoon. Siis todellakin, kun en hiihtänyt kouluajalla niin hiihdinpä sitten vapaa-ajallani ja opettaja vahti :o En ole sen koommin suksille himoinnut.

AnneV kirjoitti...

Hihhih, mä oon ihan oikeesti odottanut, että johonkin kisoihin tulisi lajiksi ampumapaini.

Kristel kirjoitti...

Ampumapaini! Ikuinen suosikkini! :D (AnneV tuntee ihan varmasti jotain mun muinaisia kavereitani, tai sitten sillä on muuten vaan yhtä kieroutunut huumorintaju.)

Carita kirjoitti...

Minä taas kuulun urheiluhullujen naisten vähemmistöön :)
Katson oikeastaan kaikkea urheilua, paitsi nyrkkeilyä. Ja meillä mies seuraa paljon vähemmän urheilua kuin minä...

AnneV kirjoitti...

No osa mun omituisista mielleyhtymistä selittyy sillä, että mulla oli yhteen aikaan vipinää kahdenkin painisukuun kuuluvan jäppisen kanssa - valitsin sitten loppujen lopuksi väärin, se toinen pääsi ihan oikeisiin olumppialaisiinkin painimaan.

Jotenkin tuntuu, että niissä piireissä koti, uskonto ja isänmaa on niin perusarvoja, että se ampumaosuus oikeastaan kuuluisi ottaa mukaan.

jaanaL kirjoitti...

Katso miesten pikaluistelua, niiden puvut paljastaa aika paljon :-)

Soile kirjoitti...

Se ampumamäkihyppy olisi loistava laji. Ukot ampuisivat pyssyillä samalla kun liitäisivät alas tornista. Eikä ehkä kovin katsojaystävällinen laji, mutta olisi vähän vähemmän noita urheiluhulluja. Itse haluaisin päästä johokin olympialasvapaaseen turvataloon kisojen ajaksi.

Satu H kirjoitti...

mihinkähän se äsken muka lähettämäni kommentti katosi... nooo...niin, se piti sanomani, että sitten kaiken tuon jälkeen tänne tekemään kylpemisen maailman ennätystä! :D http://pp.kpnet.fi/haka-pub/me-kylpy1.htm